Pagina 1 din 1
Hiroshima K-19, primul submarin sovietic inarmat cu rachete
Postat 24 June 2008 - 03:49 AM
Buna Dimineata,
Ce face omu' cand e la munca si mai arunca un ochi pe forum??.....mai pune cate o poza ceva. Desi eu sunt un impatimit al aviatiei, de data aceasta am "marcat" o premiera. Am reusit sa termin macheta submarinulul K-19, primul submarin sovietic dotat cu rachete balistice, supranumit de marinarii care l-au deservit ..."Hiroshima". Este vorba de acea intamplare nefericita din anul 1961 undeva langa coastele Islandei. Decizia de a avea o asemenea piesa in colectie a venit dupa ce am vazut filmul documentar si apoi si pe cel artistic. Acum ca l-am terminat ma uit la el si imi dau seama ca MiG-urile mele se uita scarbite la noul venit in vitrina si cer ca asemenea erezii sa nu se repete:).....voi reveni cu mai multe foto.
Spor la treaba.
Ce face omu' cand e la munca si mai arunca un ochi pe forum??.....mai pune cate o poza ceva. Desi eu sunt un impatimit al aviatiei, de data aceasta am "marcat" o premiera. Am reusit sa termin macheta submarinulul K-19, primul submarin sovietic dotat cu rachete balistice, supranumit de marinarii care l-au deservit ..."Hiroshima". Este vorba de acea intamplare nefericita din anul 1961 undeva langa coastele Islandei. Decizia de a avea o asemenea piesa in colectie a venit dupa ce am vazut filmul documentar si apoi si pe cel artistic. Acum ca l-am terminat ma uit la el si imi dau seama ca MiG-urile mele se uita scarbite la noul venit in vitrina si cer ca asemenea erezii sa nu se repete:).....voi reveni cu mai multe foto.
Spor la treaba.
Postat 24 June 2008 - 09:27 AM
Citeaza
Acum ca l-am terminat ma uit la el si imi dau seama ca MiG-urile mele se uita scarbite la noul venit in vitrina si cer ca asemenea erezii sa nu se repete:).....voi reveni cu mai multe foto.
He,he,..! Cam asa au simtit si Messerschmitt-urile mele atunci cand le-am adus in "ograda" primul blindat!
Si nu a fost ultimul!
Postat 24 June 2008 - 09:57 AM
Longinus, la 24 Jun 2008, 07:47, a spus:
Frumos,sper ca nu este (si)radioactiv .Probabil urmatorul in vitrina va fi Kursk;sau nu te-ai gandit?-ar putea fi un portavion;USS Forestal de pilda .
...sau Novorossisk (ex Giulio Cesare) la Sevastopol?
Revenind la K13, ce kit este si la ce scara? Tocmai am vazut filmul si chiar ma gandeam sa il construiesc si eu odata si odata...
Postat 24 June 2008 - 11:01 PM
Frumos lucrat...Curat......Da' submarinul adevarat mi se pare urat rau. Nici macar a rusesc nu da. Pare mai degraba o improvizatie nordcoreeana. In ultimul timp am lucrat la niste submarine de la Hobbyboss printre care un Akula si un Killo. Nu se compara ca forma.
Lasa-le incolo de supozitoare ca plang migurile alea...
Aceasta postare a fost editata de wurger: 24 June 2008 - 11:04 PM
Postat 24 June 2008 - 11:37 PM
wurger, la 25 Jun 2008, 00:01, a spus:
Frumos lucrat...Curat......Da' submarinul adevarat mi se pare urat rau. Nici macar a rusesc nu da. Pare mai degraba o improvizatie nordcoreeana. In ultimul timp am lucrat la niste submarine de la Hobbyboss printre care un Akula si un Killo. Nu se compara ca forma.
E vechi saracu.E de prin 1958.
Asta totusi nu-i scuza in totalitate uratenia.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 24 June 2008 - 11:38 PM
Postat 25 June 2008 - 02:33 PM
N-a fost desenat sa fie frumos ci trebuia sa faca prapad,mai ales prin Vest.Era cat pe ce,daca "supozitorul"ala facea "partz"de tot si nu apuca echipajul sa-l opreasca la timp,multi dintre noi n-ar mai fi fost asa frumosi astazi.Partea rea a lucrurilor este ca tot felul de "supozitoare'd'astea se mai plimba inca prin lume,fie ca sunt cu vultur bicefal sau "stars&stripes"pe ele,sunt la fel de letale.Oricum avem destule pe cap,incepind cu indulcitorii alimentari si terminind cu Cernobal,ca de restu'astea ne mai lipsesc .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1