Asadar, iata-ma sambata dimineata tragand de mine sa ma urc in Intercity-ul de Bruxelles, mahnit ca l-am pierdut pe cel de 8:30 (noroc ca sunt din ora in ora). Calatoria dureaza 3 ore si un pic, timp in care trenul strabate masivul Ardeni cu un peisaj de o frumusete salbatica, dar care a treia oara devine deja plictisitor, mai ales ca serviciile calior ferate belgiene nu ma impresioneaza din cale-afara. Pana la Bruxelles m-am delectat cu presa sporiva... in special cea italiana.
Trenul a ajuns in Gare Midi abia la 12:45. Dupa o incercare esuata de a afla ceva despre autobuzul W de la punctul de informatii (gresala mea ca am vorbit in franceza - probabil doamna aceea plictisita era flamanda...), m-am hotarat sa-l caut singur luandu-ma dupa indicatoare. Nu inainte de a trece pe la un stand de carti si reviste din gara. Si nu am fast dezamagit. Daca la capitolul modelism nu am putut sa remarc decat o singura revista olandeza (asta daca nu pun la socoteala cele 6-7 reviste dedicate trenurilor electrice si 4-5 exclusiv pentru aviatie - am aceeasi problema si in Luxemburg...), la capitolul istorie si technica militara am gasit ceea ce cautam: numerele pe iunie-iulie din Batailles et Blindes si Histoire du Guerre.
Now, where have I seen this before?
Aceasta postare a fost editata de Danu: 17 June 2008 - 12:43 AM