Forum Machete,Modelism,Hobby: cumpar cararama1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumpar cararama1/72

#1 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 06-September 07

Postat 16 June 2008 - 10:18 PM

:book: Ca nou impatimit al colectiilor, pasiune castigata in supermarket apelez la cei mai batrani in ale colectionatului sa ma ajute sa-mi intergesc colectia.
Ma intereseaza modele Cararama Schucho? scara 1/72 urmatoarele marci
audi tt hardtop, aston martin db5, austin hely cabrio, soft top, bmw 325 touring, isetta, chevrolet 3100, bel air, caprice, dodge intrepid, ford capri, f1, lancia delta hf, land rover seria 3 diferite modele, lotus elan, europa, mercedes a class, e class break, e class sedan, variante vechi sl, mg roadster, mini variantele vechi(cooper, pick-up traveler van), porche 356, 356b, 550, 904, 928, saab 9.3, skoda fabia combi, octavia, octavia combi96, combi04, superb, subaru impretza wrc 2000, wv beetle 1303 cabrio, volvo 850 breack, c70 hard top, s80
Mai adaug si noile aparitii de pe situl cararama:
bmw s3sw, wv golf 5 gti, audi q7, volvo c30, fiat grande punto, alfa romeo brera, humer h3 varianta pick-up
cu multumiri astept raspuns si o sa apdatez lista pe masura ce mi-o completez

#2 Useril este offline   corgi 

• Membru senior
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 27-November 07

Postat 17 June 2008 - 07:30 AM

[quote name='ted78' date='16 Jun 2008, 23:18' post='66762']
:book: Ca nou impatimit al colectiilor, pasiune castigata in supermarket apelez la cei mai batrani in ale colectionatului sa ma ajute sa-mi intergesc colectia.
Ma intereseaza modele Cararama Schucho? scara 1/72 urmatoarele marci
audi tt hardtop, aston martin db5, austin hely cabrio, soft top, bmw 325 touring, isetta, chevrolet 3100, bel air, caprice, dodge intrepid, ford capri, f1, lancia delta hf, land rover seria 3 diferite modele, lotus elan, europa, mercedes a class, e class break, e class sedan, variante vechi sl, mg roadster, mini variantele vechi(cooper, pick-up traveler van), porche 356, 356b, 550, 904, 928, saab 9.3, skoda fabia combi, octavia, octavia combi96, combi04, superb, subaru impretza wrc 2000, wv beetle 1303 cabrio, volvo 850 breack, c70 hard top, s80
Mai adaug si noile aparitii de pe situl cararama:
bmw s3sw, wv golf 5 gti, audi q7, volvo c30, fiat grande punto, alfa romeo brera, humer h3 varianta pick-up
cu multumiri astept raspuns si o sa apdatez lista pe masura ce mi-o completez

Sa inteleg ca de abia ai inceput colectia de 1/72... Cred ca stii ca se gasesc foarte greu si de obicei se dau la schimb, deoarece multe dintre ele sunt rare pe la noi... Importatorul nostru nu a mai adus ceva nou de 2 ani, iar multe modele de abia le gasesti si pe afara... Nu vreau sa-ti tai elanul, dar cam aste e situatia. E bine sa stii de la inceput. Asa incat, o sa gasesti rar colectionari care iti vand modele - in cazul acestui tip de colectie nu prea ai ce face cu banii. E un paradox... De obicei, la schimb este benefic pentru ambele parti. In general, toti care au dubluri doresc altceva la schimb... Eu colectionez de 5 ani si ma cam pricep la acest gen de scara. Esti din Bucuresti?

#3 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin

Postat 17 June 2008 - 07:52 AM

Da sunt din bucuresti, iar apropo de colectie m-am apucat de aproximativ un an si am aproximativ 100 modele
Ca dubluri am momentan un peugeot 206cc, subaru impreza, mitubishi pajero, bmw z8, range rover 2003 si am mai avut destule dar le-am oferit prietenilor sa inceapa si ei o colectie si sa fim mai multi :book:

#4 Useril este offline   ted78 

• Membru deplin

Postat 17 June 2008 - 03:33 PM

M facut ceva cumparaturi si ma mai intereseaza
audi tt hardtop, aston martin db5, austin hely cabrio, soft top, bmw 325 touring, isetta, chevrolet 3100, bel air, caprice, dodge intrepid, ford capri, f1, lancia delta hf, land rover seria 3 diferite modele, lotus elan, europa, mercedes a class, e class break, e class sedan, variante vechi sl, mini variantele vechi(cooper, pick-up traveler van), porche 356, 356b, 550, 904, 928, saab 9.3, skoda fabia combi, octavia1, subaru impretza wrc 2000, wv beetle 1303 cabrio, volvo 850 breack, c70 hard top, s80

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi