nou in domeniu
Postat 16 June 2008 - 10:04 AM
as vrea sa intreb ce ar fi de recomandat daca as vrea sa fac un vanator in culori romanesti (producatorul,scara)
eu pana acum am lucrat avioane numai la 1/72
va multumesc
Postat 16 June 2008 - 10:40 AM
De ce crezi ca ar trebui sa iti fie rusine ?
Fiecare a inceput de undeva,deci incepator in toate cele ! Depinde ce vrei sa faci pe viitor,cat de mult timp vrei sa acorzi acestui hobby,bani,spatiu,etc,etc.
Machete cu inmatriculari romanesti gasesti (in mare masura) aici :
http://www.parcmodels.ro/
Este un magazin mai mult decat serios,parerea mea.Binenteles ca mai sunt si altele,deci vezi ce ma zic si ceilalti !
Daca ai nevoie de lamuriri,ajutor si orice altceva,lumea de aici e destul de saritoare,mai ales cand e vorba de subiecte romanesti !
Apropo,daca nu ma insel, sunt cativa oameni in Iasi,care te-ar putea indruma mai mult si mai bine !
Spor in continuare !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 16 June 2008 - 11:38 AM
Postat 16 June 2008 - 11:14 AM
In plus cred ca fiecare are pe acasa poze cu primele ciuperci. Cred ca ar fi interesant de creat un topic cu cele mai proaste lucrari ale noastre
Postat 16 June 2008 - 11:26 AM
wurger, la 16 Jun 2008, 12:14, a spus:
Subscriu si eu la ideea ta Wurger,cred ca ar trebui sa vedem (si sa radem de ale noastre-binenteles)cam de unde a inceput fiecare,respectiv cat de "departe" am ajuns !
Eu inca mai am una din primele machete,facuta din carton,a unui Me-109 G,dupa planurile din Modelism
@TOMMY !
Ahhhaaaa !!!!!!!!
Acuma m-am prins ,mai tommy mai ! Imi parea mie cunoscut numele.... !
-Pai de ce nu ai mai intrat pe mess ? Bine ai facut ca te-ai inregistrat aici !
Baga poze cu He-177 aici,sa-si dea lumea cu presupusul si parerea,sa vezi dupa aia....,expert ajungi !
La fel ,legat de navele din colectie!
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 16 June 2008 - 11:37 AM
Postat 16 June 2008 - 06:41 PM
@ AdiP - am mai intrat pe mess dar pasager....acum,in per dinainte de bac e mai greu cu alte activitati
Postat 17 June 2008 - 07:35 AM
Bun venit printre noi. Eu am o vorba: problema nu e ca esti incepator, nime' nu s-a nascut expert, treaba e sa nu ramii incepator!!!! Intii priveste cu atentie ce au facut altii, citeste si invata tehnicile si pasii urmatii de ei, experimenteaza si tu (chiar daca nu-ti iese din prima), persevereaza, tine cont de circoteli si totul o sa fie OK!
Vad ca lucrezi destul de atent si ingrijit. Asta e bine. Un pic mai mare atentie la detalii ( lipitura de pe lungul fuselajului nu trebuie sa se vada). Imi pare ca ai aerograf, asta e bine, desi nu strica un stadiu de vreun an, doi la pensula!
Postat 17 June 2008 - 01:42 PM
invaderu-ul l-am vopsit cu scobitori (am bagat scobitorile in tubul cu vopsea )----nu am avut rabdare pana a doua zi sa iau pensule...asta se intampla acum un an...din fericire, acum am un stoc bun de pensule si vopsele
@AdiP---multumesc pentru sfaturile de pe mess....am invatat putin cum sa fac si uzura..o sa fac o experienta pe urmatoarea macheta...
@wurger---ma asteptam la mai multe carcoteli
Postat 17 June 2008 - 01:47 PM
Postat 18 June 2008 - 02:50 PM
tommy, la 18 Jun 2008, 15:33, a spus:
Pentru ca in Germania e din cate stiu ilegala afisarea in public indiferent de context a zvasticii. E drept ca in majoritatea tarilor europene e permisa afisarea in context istoric si deci si pe machete (Romania face parte din categoria asta), dar pentru a nu avea machete ambalate special pentru Germania (si poate si alte tari cu restrictii similare), producatorul a preferat sa nu le mai includa.
O alta modalitate folosita de producatori (din pacate nu si de catre cei doi, desi e simpla) e impartirea simbolului in 2 sau 4 decaluri separate, care trebuiesc combinate pentru a obtine o zvastica (adica e taiata pe jumate sau pe sfert).
Postat 18 June 2008 - 04:10 PM
Postat 23 June 2008 - 07:21 AM