in primul rand cea mai importanta diferenta este folosirea sasiului de panzer IV j (trei role retur din metal fara cauciuc, esapamente simplificate-2 fata de o toba mare, astea ar fi cele mai importante...), folosirea de schurzen din plasa.
Stug IV "final version"-CMK 1:35 build "in progress"
Postat 24 December 2008 - 12:03 AM
Ar mai fi: prelungirile aparatorilor "persiscoapelor" soferului, aparitia mitralierei comandate din interior si automat disparitia acelui scut al mitralierei, forma capacului de intrare/iesire al soferului, aparitia ( la varianta tarzie ) acelei fante acoperite pentru pistoalele cu teava curba care apare si pe tavanul kingtiger-ului ( scuze de limbaj nu gasesc acu alte cuvinte ), trapele de intrare/iesire ale incarcatorului sunt dispuse a se deschide fata spate ( la early ) si stanga dreapta ( la late ) la varianta late apare in scutul tunului o "gaura " parca pt mitraliera ( daca gresec corectati-ma ). io pastea le vad la prima vedere. Alex
Postat 02 January 2009 - 01:46 PM
Noroiul solid a fost realizat dupa urmatoarea reteta : ghips + diferiti pigmenti Mig (dupa gust se pot obtine diferite tipuri de noroi), amestecat bine cu apa pentru a obtine o pasta si dat cu pensula (tufuit) pe partile unde vrei sa ramana. Dupa ce am terminat si am fost multumit de cum arata am inchis totul cu un strat de pigment fixer de la Mig.
Postat 03 January 2009 - 10:01 AM
Miguel Jimenez zice-asa: se amesteca ipsos (ghips) pt.volum, nisip pt. textura, pigmenti pt. culoare si rasina acrilica - liant pt. toate astea. In functie de cum vrei sa fie uscat/umed, poti adauga si lac acrilic lucios. Rasina acrilica daca n-o iei de la Mig o gasesti si la diverse magazine gen Pictura- fondul plastic, etc. Nu uita sa experimentezi intii, pt. ca o data uscata n-o mai dai jos de pe macheta. In amestec mai poti adauga fire de "iarba" Noch sau de la alti producatori.
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 03 January 2009 - 10:02 AM