Harley Davidson WLA --- Kit Bilek (Italeri) 1:35
Postat 14 June 2008 - 08:21 PM
Postat 16 June 2008 - 03:32 PM
Bine ca nu m-am inscris la concurs cu ea. Va rupeam ! Inteleg ca detin secretul realizarii MACHETEI PERFECTE.
Si acum, vorbind serios: chiar asteptam ceva critici (chiar daca nu este vreo macheta super complicata; desi are destule piese ce au trebuit vopsite pe rand si apoi montate); am mai zis ca ma consider un incepator si vreau sa-mi imbunatatesc modul de lucru.
E drept ca mai exista si varianta de a fi atat de nereusita incat sa nu merite deranjul de a mai comenta ceva (da' parca nu-mi vine sa cred).
Astept totusi rosiile, ouale si bolovanii !
Postat 16 June 2008 - 06:04 PM
Efectul de uzura si nuantele pe care le-ai folosit la vopsirea "pielariei"mi se par corecte si de bun simt.
Intreb:ai vopsit blocul motor cu"aluminiu"?era in realitate turnat din aluminiu?ai folosit spalari cu ulei?
Postat 17 June 2008 - 07:35 AM
alaur, la 16 Jun 2008, 16:32, a spus:
Tu ai vrut-o!
Mai inbunatatesteti mai omule stilul de lucru! Se poate?
Si o poza cu originalul:
Dupa cum se vede, chiar mai erau ceva cabluri de tras si spitele trebuiau mai subtiri (exista o metoda de a schimba spitele de plastic cu altele din sarma), dar nu e o operatiune tocmai lejera asa ca merg si alea.
RLM-ul nu mi se pare chiar RAL-ul care trebuie si nici RAL-ul nu e chiar RLM-ul corect. O fi de la faptul ca astia sunt americani?
N-ai pus nici aparatoatea de norioi la roata fata. Aia mica de caucic ... neagra ... prinsa de aparatoarea metalica ...
si sa nu crezi ca daca faci chestii din astea o sa faci chiar gratis rost de material pentru salata in perioada cand noi ne bulucim prin piete sa facem rost de marfa de prima mana.
Hai !
Postat 17 June 2008 - 08:26 AM
Citeaza
Bun. Hai sa vorbim si serios. A iesit foarte bine, ai dat atentia cuvenita detaliului, imi place uzura si murdarirea, nici prea-prea, nici foarte-foarte, detaliile sunt bine puse in evidenta. Acum, in privinta ralorelemeurilor , eu te cred pe tine, nu pe americani!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 17 June 2008 - 08:27 AM
Postat 17 June 2008 - 02:13 PM
Longinus, la 16 Jun 2008, 19:04, a spus:
Da (Zvezda, ca asta era la indemana pt. suprafete mici); asa se pare din poze; da, am facut spalari cu ulei dupa ce in prealabil am spalat local si cu o zeama apoasa de acrilica
OlafTheViking, la 17 Jun 2008, 00:23, a spus:
De ce te grabesti ? Gata? Ti-ai si depus dosarul de pensionare?
Ne vedem noi, in Cismigiu.
crios, la 17 Jun 2008, 08:35, a spus:
Nu-i corect sa fie corect ca atunci ar fi incorect sa-i numesti americani. Corect ?
Astea cu RAL si RLM tin de Reich, adica nemti, disciplina, nu parasim incinta, stii tu........
Asta e americana, e cu FS (Federal Standard) si daca e federal devine valabila chestia cu "bordeie si obiceie"
Iote neshte poze de p'atunci:
crios, la 17 Jun 2008, 08:35, a spus:
Hooo, c-am inteles din prima ! Aparatoarea de "moroi" [ © Z-mare ]
Z-mare, la 17 Jun 2008, 09:26, a spus:
Multumesc de incredere dar...................stiu si eu ?............nici eu nu stiu !
Si acum, sa luam comanda:
- 2 portii cabluri (Danu, Crios)
- 2 portii spitze (Longinus, Crios) - N'avem. Bucataru' chinez e in concediu
- o aparatoare (Crios)
- mai pun eu "din partea casei" niste arcuri, tzevi, prelata si ce-oi mai gasi prin bucatarie
De baut, ceva ?
Dau eu un lac mat si niste izopropilic.
Vineeeeeeee baiatu' ! (zilele astea)