Am admirat indelung lucrarea asta. Nici nu stiam ca exista asa ceva la Pegaso.
Imi place cum ai rezolvat coama si coada calului. Eu as mai fi pus putin galbui inspre varfuri. Albul ala se murdareste in timp si prinde o tenta de pai.
Culoarea la copite e foarte veridica, la fel si zonele inchise de pe cal si trecerile intre deschis si inchis. Nu se poate face o regula privind culorile cailor insa se cunoaste ce e veridic si ce nu. Un mare plus, pe care nu stiu daca chiar l-ai urmarit este zabala si hatzurile. Vreau sa spun ca e exact in pozitia care trebuie. Atunci cand calul alearga (galopeaza) calaretul lasa fraul liber si bratele zabalei se duc spre inainte (ca aici) ca sa lase libertate calului. Imi plac si ciucurii aurii (dar nu metalici) de la valtrap (sau cum i-o zice in cazul asta). Au profunzime si explica astfel grosimea care altfel ar fi fost suparatoare pt. ochi.
Ce ia ochii celor care au mai lucrat sunt: Shalvarii rosii pe care ai facut niste treceri.....Jos palaria, Fatza personajului care nu este nici stridenta (ca la spanioli) nici prea plata (monocroma) ca la rusi, e exact cum trebuie si bronzat si da o senzatie de asprime ingrijita (de nobil); si ultima pentru care te invidiez putin - Turbanul alb. Cine a incercat stie ce spun. E greu cu albul tataie.
Imi place si baza care nu fura privirea prea mult in detrimentul figurinei si motiveaza intr-un fel pozitia (in detenta) a calului.
Singura carcoteala este ca anumite zone mi se par prea lucioase.
Inca o data, o incantare sa ma uit la ce lucrezi (cand ai timp si chef
![:book:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
)