Cvadruplu eveniment sau intalnirea lunii iunie
Postat 12 June 2008 - 05:49 PM
Indraznesc sa va retin un pic atentia si mi-o veti acorda, ca doar nu ati deschis topicul daca nu doreati sa mi-o acordati, nu?
Cum v-am mai spus, si daca nu v-am spus, repet, pe 21 se intampla multe evenimente fericite pentru mine. Cum nu sunt egoist din fire ma gandeam sa le impart cu voi. Deci, pe grila de start avem asa:
1. Intalnirea lunii iunie. Indraznesc sa sper ca am gasit un loc de intalnire moca, suficient de spatios si intr-un loc de specialitate cum ar veni. Vom vedea cat de viitor este acesta. Intalnirile se vor tine mereu. "Cand intalnirile nu vor mai avea loc, nu va mai curge apa la robinet, nici macar rosie" (Apocalipsa dupa Olaf, 15, 18-20)
2. Lansare de produs machete.ro. Cu ocazia evenimentului de la punctul 3, machete.ro va lansa oficial primul produs. Nu este o noutate, ati vazut-o deja pe site doar ca va avea ambalaj. Nu stiu cum va arata dar pana atunci "va exista sau nu va exista nici un produs". (Olaf- Marketing si management, cap. 3)
3. Lansarea unui nou magazin machete.ro. Cum un loc de intalnire nu este placut daca nu dati banii pe ceva, m-am gandit sa va ajut in acest sens asa ca va exista si un mic magazinas de suveniruri a carui adresa va fi tinuta secret pana luni seara, la ora 20.35.
4. Importul Tamiya. Da, in sfarsit Tamiya ca la robinet la machete.ro. De fapt de asta nu facem intalnirea la sediul machete.ro, ca e plin de cutii cu machete.
Acestea fiind zise ma gandesc sa inchei brutal fara nici o postfata.
Postat 12 June 2008 - 06:40 PM
1. Io nu cred ca poci pentru ca sa vin luna asta, da' daca-i ceva moca...
2. Ce lansam? E misto? E moca?
3. Ti-ai tras alt magazin? De care? Unde? Ce? Cum? E ceva moca pe-acolo?
4. Bine, bine... Plin, plin... da'i si moca?
...brutal inchei fara nici o postfata.
Aceasta postare a fost editata de eugen: 12 June 2008 - 06:44 PM
Postat 13 June 2008 - 11:39 AM
Postat 13 June 2008 - 12:27 PM
Inteleg ca tre' sa-mi repar si imprimanta!
Postat 13 June 2008 - 08:37 PM
OlafTheViking, la 13 Jun 2008, 11:39, a spus:
Daca vrei Olaf le zic eu , mmm ce zici ?
Nu vreau sa-ti stric surpriza , oricum o sa fie super !
Presimt , am dreptate ?
Postat 16 June 2008 - 09:53 PM
Daca va intreaba cineva de bilet spuneti ca mergeti la magazin.
Daca nu stiti unde este gasiti aici informatii:
http://www.muzeulmil...ct/contact.html
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 16 June 2008 - 09:56 PM
Postat 16 June 2008 - 10:58 PM
Dupa cum ziceam, "incepand cu 9.00" inseamna ca eu vin pe la 9.15 si ma apuc de treaba pana la 10.00 cand incep sa vina primii machetisti.
Muzeul se inchide la 16.00 asa ca dupa vom avea ocazia sa bem un vin la mine acasa, ca doar nu degeaba m-am chinuit sa plantez gazon ca sa stau in curte la o vorba de spritz. Asta daca nu o ploua. Si daca doctoru Pusca o mai avea pelin.
Postat 21 June 2008 - 10:34 PM
Daca ati vazut pe cineva grabit cu o sacosa cu reviste - Turnati aici !
Daca nu se descopera sa i se puna pe pateu revistele alea.