Forum Machete,Modelism,Hobby: Sd.Kfz. 231 (6 rad) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sd.Kfz. 231 (6 rad) Ar fi bine sa cititi ce am scris.

#1 Useril este offline   Marder 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 215
  • Inregistrat: 29-May 07

Postat 12 June 2008 - 02:23 PM

Salutare, din nou. Aceasta este macheta vehiculului blindat de cercetare Sd.Kfz. 231 (6 rad) produsa de firma HiPM. NU o luati, pt. ca luati plasa rau. Macheta este veche si cam aiurea, mai ales rotile. Acestea nu sunt prea corecte. Din pacate am lut aceasta mecheta fara sa ma uit pe net la recenzii, cum fac de obicei. Vroiam un 231, asa ca atunci cand l-am vazut, l-am luat. Sfatul meu este sa luati macheta de la Italeri. In plus, pe asta am dat vreo 80 de RON, asa ca pretul este foarte apropiat de cel al machetei Italeri. Macheta are cateva lipsuri - roata de rezerva nu este invelita in husa, pe aripi lipsesc cateva cutii (pe care le-am facut eu), lipsesc aparatorile de noroi.
Sper sa va fie de folos sfatul meu.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF5476.jpg
  • Imagine atasata: DSCF5479.jpg
  • Imagine atasata: DSCF5480.jpg
  • Imagine atasata: DSCF5482.jpg
  • Imagine atasata: DSCF5484.jpg
  • Imagine atasata: DSCF5485.jpg

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 12 June 2008 - 10:07 PM

Am citit ce-ai scris,Marder,si subscriu in totalitate:Italeri este mult mai indicat,mai ales kitul cu interior complet;pe langa toate cele pe care le-ai mentionat tu,as mai zice ca macheta nici nu calca pe toate rotile,nu-i asa?

#3 Useril este offline   Marder 

• Membru senior
  • Postari: 215
  • Inregistrat: 29-May 07

Postat 12 June 2008 - 10:43 PM

Longinus, ai dreptate in legatura cu rotile. Asta se va rezolva cand ii voi face o mica baza cu ceva pamant denivelat, sau o strada cu pisica (bolsevica) pe care tocmai a calcat-o :book: .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi