Zona de lucru aratati unde lucrati
Postat 12 June 2008 - 09:34 AM
Dom`le, eu doar am fost curios sa vad cum se organizeaza altii , ca sa fac o comparatie. Cu cine? Cu mine. De ce? deoarece consider ca nu lucrez profesional.E chiar asa o mare crima?
Daca unii pot posta pe forum niste glumite mai.... indecente atunci nu vad de ce nu asi putea posta la DISCUTII GENERALE ( deci nu fac nici offtopic cu asta) o chestie inocenta.
Nu vreau sa iau la 11 metri pe nimeni, dar nici nu-mi place sa fiu luat.Am inteles ideea din mesaje( adica cred ca am inteles) dar e mai ok daca intreb aici si nu umblu cu PM-uri .
Daca unii pot posta pe forum niste glumite mai.... indecente atunci nu vad de ce nu asi putea posta la DISCUTII GENERALE ( deci nu fac nici offtopic cu asta) o chestie inocenta.
Nu vreau sa iau la 11 metri pe nimeni, dar nici nu-mi place sa fiu luat.Am inteles ideea din mesaje( adica cred ca am inteles) dar e mai ok daca intreb aici si nu umblu cu PM-uri .
Postat 12 June 2008 - 10:48 AM
Messerschmitt, la 12 Jun 2008, 10:34, a spus:
Dom`le, eu doar am fost curios sa vad cum se organizeaza altii , ca sa fac o comparatie. Cu cine? Cu mine. De ce? deoarece consider ca nu lucrez profesional.E chiar asa o mare crima?
Exemplu de Glumita indecenta si rasuflata
Postat 12 June 2008 - 11:59 AM
Messerschmitt, la 12 Jun 2008, 10:34, a spus:
Daca unii pot posta pe forum niste glumite mai.... indecente atunci nu vad de ce nu asi putea posta la DISCUTII GENERALE
Mai demult era o emisiune cu Calinescu si Dinescu, suspectez ca bausera impreuna inainte. Acelasi cuvant porcos suna grotesc si vulgar in gura lui Calinescu pe cand in gura lui Dinescu suna natural si suav. "Nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce se mananca are aripi." (Olaf, Scrieri apocrife 15:12)