Forum Machete,Modelism,Hobby: ZIUA EROILOR - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ZIUA EROILOR Sa nu uitam

#1 Useril este offline   viopa 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 536
  • Inregistrat: 01-September 07

Postat 05 June 2008 - 06:35 AM

De la inceput va cer scuze tuturor , daca am gresit deschizand acest topic, dar cred ca nu.
S-a nu uitam ca acest site nu aparea daca nu existau conflicte militare, tehnica de tot felul si prin urmare nu existau eroi.Iar cred ca si machetistii nu fac altceva decat s-a ne aducem aminte de ei, uneori fara s-a ne dam seama [aduc aminte de diorame cu daci si romani, Mihai Voda trecand podul la Calugareni ... si asa putem continua].
Odihneste Doamne sufletele si oasele eroilor acestor meleaguri!
PS.NU am deschis topicul pentru a crea discutii interminabile si uneori contradictorii [ uneori].

#2 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 05 June 2008 - 08:25 AM

Vezi postareaviopa, la 5 Jun 2008, 06:35, a spus:

De la inceput va cer scuze tuturor , daca am gresit deschizand acest topic, dar cred ca nu.
S-a nu uitam ca acest site nu aparea daca nu existau conflicte militare, tehnica de tot felul si prin urmare nu existau eroi.Iar cred ca si machetistii nu fac altceva decat s-a ne aducem aminte de ei, uneori fara s-a ne dam seama [aduc aminte de diorame cu daci si romani, Mihai Voda trecand podul la Calugareni ... si asa putem continua].
Odihneste Doamne sufletele si oasele eroilor acestor meleaguri!
PS.NU am deschis topicul pentru a crea discutii interminabile si uneori contradictorii [ uneori].

Imi place aceasta initiativa si ma mir cum de nu s-a gandit cineva la asta pana acum.
Dumnezeu sa va odihneasca in pace, eroi ai neamului!

#3 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 05 June 2008 - 09:33 AM

Dumnezeu sa-i odihneasca!

#4 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 05 June 2008 - 05:17 PM

Subscriu acestei initiative si ma opresc, macar o clipa, sa-mi aduc aminte de cei care au facut sacrificiul suprem pentru binele comun al semenilor si urmasilor, o cauza ce pare azi de pe alta planeta...Dumnezeu sa-i odihneasca pe ei si sa NU ne ierte pe noi daca ii vom uita.

#5 Useril este offline   aviatie 

• Membru senior
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 05 June 2008 - 05:26 PM

Si sa nu uitam nici eroi care mai sunt in viata,peDOBRAN,ACOJACARITEI,PASARE,STOIAN,PAVLOVSKI,IVANOV,DI CEZARE si alti.Sa nu-i uitam niciodata.La fel si cei care nu mai sunt pomeniti de nimeni.Doamne fale somnul de veci lin.

#6 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 05 June 2008 - 05:56 PM

Vezi postareaaviatie, la 5 Jun 2008, 17:26, a spus:

Si sa nu uitam nici eroi care mai sunt in viata,peDOBRAN,ACOJACARITEI,PASARE,STOIAN,PAVLOVSKI,IVANOV,DI CEZARE si alti.Sa nu-i uitam niciodata.La fel si cei care nu mai sunt pomeniti de nimeni.Doamne fale somnul de veci lin.

Si sa nu uitam, eu si ceilalti frati ardeleni ca daca nu si-ar fi dat ostasii viata pt teritoriile in care stam am avea buletin rosu-alb-verde.( ca sa fiu mai stilat :p )

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 05 June 2008 - 07:11 PM

Ei si-au facut datoria pe deplin.
Ei sa se odihneasca-n pace si noi si urmasii nostri sa-i cinstim.
Am gasit aici lucruri care chiar daca sunt cunoscute vor ramane mereu interesante.

#8 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 13-March 06

Postat 06 June 2008 - 12:42 AM

Sa ne aducem un moment de ei si sa ne aducem aminte ce au facut pentru neamul asta.
Si sa ne gandim ca este de datoria noastra sa continuam " lupta " asa cum ei au avut de luptat pentru libertate si neatarnare fata de nimeni in vremuri vitrege asa si noi acuma trebuie sa biruim in aceste vremuri pentru reintregire si " liniste ".
Este datoria noastra a tuturor ROMANILOR!
Si pe celalalt al Prutului sunt eroi Romani!, sa ne aducem aminte si de ei.
Dumnezeu sa-i aiba-n paza pe veci!

Aceasta postare a fost editata de blue wolf: 06 June 2008 - 12:43 AM

#9 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 06 June 2008 - 04:52 PM

Din pura curiozitate profesionala, am facut cercetari in arhive despre soarta lui Amilcar C. Sandulescu, copilul care a ales sicriul Eroului Necunoscut, in mai 1923, Soarta a facut ca el sa moara inecat in iulie 1923, in lacul Terhighiol, la nici 2 luni de la ceremonie...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi