2xMig-21F13 1/72 Revell
Postat 20 June 2008 - 09:03 PM
Un singur lucru vreau sa spun: am in calculatorul meu la rubrica "MACHETE" un folder cu numele "109" unde am salvat toate avioanele finalizate(si prezentate) pana acum si dupa cum vad ,acest spatiu va creste considerabil in dimensiune!
In rest ...poate ajung clipa sa le vad "live" vreodata...
Vali
In rest ...poate ajung clipa sa le vad "live" vreodata...
Vali
Postat 21 June 2008 - 09:16 PM
eu il banuiesc pe 109 de complot cu irakienii..adica din toate migurile 21 din poza, jumate sunt irakiene, plus restu de avioane irakiene pe care le are...hmm..ai cumva si tu avioane ingropate in desert? 
eu ma intreb cand vine randul unui mig 29....ca 21 ne-am convins ce si cum

eu ma intreb cand vine randul unui mig 29....ca 21 ne-am convins ce si cum

Postat 21 June 2008 - 09:33 PM
@ Messerschmitt: vezi mai sus!
Mai am 4-5 Miguri-21 de facut...si vor veni destul de repede:

Ft-ul 7 nu stiu inca din ce-o sa-l fac, dar celelalte sint in curs de fabricatie...
Doar unul e Iraki, si nici nu e mig 21, e Jianjiji :)) Majoritatea sint egiptene...din considerente de camo.
Mai am 4-5 Miguri-21 de facut...si vor veni destul de repede:

Ft-ul 7 nu stiu inca din ce-o sa-l fac, dar celelalte sint in curs de fabricatie...
Doar unul e Iraki, si nici nu e mig 21, e Jianjiji :)) Majoritatea sint egiptene...din considerente de camo.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 21 June 2008 - 09:34 PM
Postat 09 August 2008 - 09:16 PM
Am mai lucrat la Miguri...fara multa pohta, am lipit si vopsit antenutze si alte maruntisuri.
Am facut antenele "T" ale radioaltimetrului din plastic tras la cald.

La irakian, am facut o greseala fatala...
am uitat sa-i construiesc carenajul senzorului de unghi de atac , prin urmare a trebuit facut, lipit si vopsit pe avionul aproape gata....
Am vopsit piesa la pensula. Noroc ca nu se intindea peste vreo delimitare a camuflajului.

Cam asa arata acum...inca nu m-am hotarat asupra armamentului.

La egiptean, am lipit rachetele si capacele trenului si alte antenutze:
Am facut antenele "T" ale radioaltimetrului din plastic tras la cald.
La irakian, am facut o greseala fatala...
am uitat sa-i construiesc carenajul senzorului de unghi de atac , prin urmare a trebuit facut, lipit si vopsit pe avionul aproape gata....
Am vopsit piesa la pensula. Noroc ca nu se intindea peste vreo delimitare a camuflajului.
Cam asa arata acum...inca nu m-am hotarat asupra armamentului.
La egiptean, am lipit rachetele si capacele trenului si alte antenutze: