Tunul german cal. 20mm Flak 38 cu 4 tevi 1:35 Tamiya
Postat 01 June 2008 - 01:19 PM
Claudiu, la 1 Jun 2008, 12:45, a spus:
nu lam vopsit pentru ca nu ma-m hotarit ce culoare sa-l fac
Dupa mine, asta este de bine, pentru ca mai ai unele locuri unde trebuie lucrat putin... in spatele scutului se vad urme de la turnarea pieselor si mai trebuie prin unele locuri finisata debavurarea.
Parerea mea!
Postat 01 June 2008 - 03:54 PM
Atentie la bavuri, pe la soclul tunului am vazut cateva. Ai putea de asemenea sa incerci sa ii gauresti tevile...cine stie ce iti mai iese!
Daca te gandesti la invechire si uleiuri poti vedea poze de la Muzeul Aviatiei unde expus unul de 37 mm.
Vopseste-l gri, e cel mai sanatos si poti sa te joci ulterior cu tot soiul de wash-uri si prafuri pe el.
Am si eu un exemplar si ma gandeam sa il fac ...dar acum mai stau.
Daca te gandesti la invechire si uleiuri poti vedea poze de la Muzeul Aviatiei unde expus unul de 37 mm.
Vopseste-l gri, e cel mai sanatos si poti sa te joci ulterior cu tot soiul de wash-uri si prafuri pe el.
Am si eu un exemplar si ma gandeam sa il fac ...dar acum mai stau.
Postat 01 June 2008 - 05:09 PM
Salut Claudiu !
Este o piesa frumoasa,insa nu inteleg de ce ai asamblat-o total,inainte de a vopsi piesele marunte,la care nu vei mai avea acces dupa pozitionarea lor.De exemplu,intre incarcatoarele din rastel si armele inferioare, sau in zona dintre ele si scut ,etc,etc. Ca vopsire,ce sa zic,incearca un gri,asemanator cu cel al plasticului tau,asa cum zice si Flyboy,e o culoare mai putin pretentioasa si merge si la pensula.
Mi-am permis sa pun cateva poze cu un alt Flakvierling,poate i-ti servesc la ceva. Atentie la bavuri , in spatele scuturilor mari si cel pozitionat central, ai 14 "gauri"care s-ar cadea astupate cu ceva chit.E cam greu sa ai acces acum la toate,insa poate pe viitor ... .
Spor la treaba !
Am incercuit cu rosu zonele care necesita atentie.Ar mai fi si in fata piesei,insa le descoperi tu !
Este o piesa frumoasa,insa nu inteleg de ce ai asamblat-o total,inainte de a vopsi piesele marunte,la care nu vei mai avea acces dupa pozitionarea lor.De exemplu,intre incarcatoarele din rastel si armele inferioare, sau in zona dintre ele si scut ,etc,etc. Ca vopsire,ce sa zic,incearca un gri,asemanator cu cel al plasticului tau,asa cum zice si Flyboy,e o culoare mai putin pretentioasa si merge si la pensula.
Mi-am permis sa pun cateva poze cu un alt Flakvierling,poate i-ti servesc la ceva. Atentie la bavuri , in spatele scuturilor mari si cel pozitionat central, ai 14 "gauri"care s-ar cadea astupate cu ceva chit.E cam greu sa ai acces acum la toate,insa poate pe viitor ... .
Spor la treaba !
Am incercuit cu rosu zonele care necesita atentie.Ar mai fi si in fata piesei,insa le descoperi tu !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 01 June 2008 - 05:18 PM
Postat 02 June 2008 - 07:48 AM
Bavuri multe, dopurile de impingere prezente, urmele ale desprinderii pieselor de pe rame...Toate astea vor arata ca dracu dupa vopsire. Debavurarea, chituirea, slefuirea se fac inainte de a asambla macheta...O sa te cam chinui acum sa rezolvi toate aceste probleme....
Postat 02 June 2008 - 08:47 AM