Pagina 1 din 1
Compresor HOMEMADE ce imi trebuie (nu ma pricep foarte mult)
Postat 25 May 2008 - 03:12 PM
salut tuturor asta este primul topic deschis chiar daca am mai citit altele. Intrebarea mea este ce mi-ar trebui CU EXACTITATE ca sa confectionez un compresor din motor de frigider. am citit tot aici pe forum ca daca butelie nu corespunde e posibila o explozie. cum ar trebui sa fiu atent la butelie? si un compresor de aerograf ar fi in stare sa unfle o roata de bicicleta ?:P:P
Postat 25 May 2008 - 06:37 PM
Bine ai venit!
Compresor aerograf facut acasa
Cateva cuvinte despre constructia unui compresor
si articolul aferent : Cateva cuvinte despre constructia unui compresor
Compresor si ... comprese
si articolul aferent:Compresor si ... comprese
Vasul tampon trebuie sa reziste la presiunea maxima reglata si da! E in stare sa unfle o roata de bicicleta. Nu stiu nici o roata de bicicleta care sa suporte 6-7 bar, dar asta e alta treaba.
Bafta!
Compresor aerograf facut acasa
Cateva cuvinte despre constructia unui compresor
si articolul aferent : Cateva cuvinte despre constructia unui compresor
Compresor si ... comprese
si articolul aferent:Compresor si ... comprese
Vasul tampon trebuie sa reziste la presiunea maxima reglata si da! E in stare sa unfle o roata de bicicleta. Nu stiu nici o roata de bicicleta care sa suporte 6-7 bar, dar asta e alta treaba.
Bafta!
Postat 27 May 2008 - 12:25 PM
Primul pas ar fi sa renunti la pocirea cuvintelor, si sa incerci sa scrii cat de cat corect, te rog. Multumesc anticipat.
Daca reuseste sa posteze 1-0-9 niste poze cu al sau compresor, o sa vezi (din nou) cam ce iti trebuie, al lui a fost asamblat in circa 2 ore de munca relaxata... E facut similar cu al meu, care l-am descris aici:
http://www.cartula.r...?showtopic=3535
Daca reuseste sa posteze 1-0-9 niste poze cu al sau compresor, o sa vezi (din nou) cam ce iti trebuie, al lui a fost asamblat in circa 2 ore de munca relaxata... E facut similar cu al meu, care l-am descris aici:
http://www.cartula.r...?showtopic=3535
Postat 31 May 2008 - 06:18 PM
1-0-9, la 29 May 2008, 17:34, a spus:
In conditii de delir grafic, prezint compresorul meu, facut de Cartula:
aerograf.JPG
Am luat butelia din Obor, motorul de frigider il aveam deja de 10 ani, restul de piese au fost "produse" de prin Mr. Bricolage.
aerograf.JPG
Am luat butelia din Obor, motorul de frigider il aveam deja de 10 ani, restul de piese au fost "produse" de prin Mr. Bricolage.
am mai vzt compresoru` asta pe alt topic, postat de cartula, imi place f mult descrierea imaginii. Aveam planuri mari ptr weekendu asta daar sunt foarte bolnav :(:(( . Asa un sfat de la voi ar fi de ajuns 150-170 ron ca sa ma apuc sa il fac ? ca am vzut k presostatele sunt foarte scumpe :(
Postat 22 March 2009 - 05:02 PM
GeorgeGXG, la 31 May 2008, 18:18, a spus:
am mai vzt compresoru` asta pe alt topic, postat de cartula, imi place f mult descrierea imaginii. Aveam planuri mari ptr weekendu asta daar sunt foarte bolnav :(:(( . Asa un sfat de la voi ar fi de ajuns 150-170 ron ca sa ma apuc sa il fac ? ca am vzut k presostatele sunt foarte scumpe :(
Apucate de lucru ca-ti ajung banii : 1 presostat e 45 lei dar poate lipsi, regulator aer circa 30 lei, butelia o cinste la garantie arctic...circa 10-15 lei, motorul de frigider....mergi pe la REMAT ca gasesti costul pana in 50 lei....atat m-a costat pe mine....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1