Hurricane Mk.1 pentru concursul:cel mai bun dintre cei mai buni
Postat 22 May 2008 - 11:48 AM
Spor la treaba. Nu-i asa ca e o masina deosebita???
Vezi totusi ca o sa ai ceva de furca pe ici pe colo. Citeste ce am mai pus si eu http://www.cartula.ro/index.php?option=com...view&id=765 si in thread-ul de build
De asemenea cauta idei si la radub. El are cel mai corect HH la 1/32.
Bafta, o sa iasa bestial!!!
Vezi totusi ca o sa ai ceva de furca pe ici pe colo. Citeste ce am mai pus si eu http://www.cartula.ro/index.php?option=com...view&id=765 si in thread-ul de build
Postat 25 May 2008 - 07:15 AM
FlyBoy, la 22 May 2008, 12:48, a spus:
Spor la treaba. Nu-i asa ca e o masina deosebita???
da...sper sa rezulte ceva frumos iar cu problemele m-am intilnit
Ma gindesc cum o sa tai cupola
Postat 02 June 2008 - 09:01 PM
Salut !
Pana acuma arata bine . Nu stiu daca culoarea maro e altceva,sau mai probabil ,din cauza blitzului are o nuanta mai pala ! Mai accentueaza cu galben pe planul stang (intrados) si nu te mai juca cu scoci pentru vopseaua sarita !!!! Controlul e aproape zero !
Imi place "pattern"-ul camuflajului tip B (poate pe planul stang e cam gros verdele ?) !
Astept sa il vad pe viu ! Spor in continuare !
Pana acuma arata bine . Nu stiu daca culoarea maro e altceva,sau mai probabil ,din cauza blitzului are o nuanta mai pala ! Mai accentueaza cu galben pe planul stang (intrados) si nu te mai juca cu scoci pentru vopseaua sarita !!!! Controlul e aproape zero !
Imi place "pattern"-ul camuflajului tip B (poate pe planul stang e cam gros verdele ?) !
Postat 03 June 2008 - 08:47 AM
Z-mare, la 3 Jun 2008, 09:06, a spus:
Si crezi ca vopseaua sare ...controlat???? Daca stii cum sa procedezi, ai un contol perfect si simuleaza cel mai corect fenomenul! Vopsirea peste arata a jucarie....
Am mai avut discutia asta si la alta macheta si vad ca suntem de pareri diferite ,ceea ce este constructiv,dar:
- Pe machete DA, intotdeauna va sari controlat -datorita noua,nu ?
Depinde ce vrei sa reprezinti pe avion,vopsea sarita de la atata mentenanta sau sarita de la frecarea cu aerul.Eu la cea din urma ma referisem,pentru ca stiu cum lucreaza Vlad cu scociul,pentru jupuirea vopselei,respectiv ce vrea sa reprezinte pe bordul de atac .Mai ales ca el,intotdeauna foloseste "aluminiu" inainte, insa nu prin pensulare.Personal,consider ca vopsirea peste,cu aluminiu,e atat nepractica cat si greu de realizat.
O sa vad pe viu si poate reusesc sa fac ceva poze mai de detaliu si ne pronuntam dupa aceea.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 03 June 2008 - 08:50 AM
Postat 03 June 2008 - 09:15 PM
AdiP, la 2 Jun 2008, 22:01, a spus:
Salut !
pozele sunt un pic aiurea ...acum ma laud dar am cam nimerit culorile... nu ma mai joc cu scoci am programare la un tunel aerodinamic
Postat 03 June 2008 - 09:35 PM
Uite ca bate gongul si nu am reusit sa fac nici macar 50%din ce mi-am propus pt. concurs.O schimbare drastica a programului de la servici mi-a dat totul peste cap.
Si daca nu pot face nimic pt a finaliza macar una in timp util,in schimb o sa lucrez cu grija la fiecare di ele pt a iesi ceva frumos....asa cum trebuie sa iese...si toate vor fi supuse criticilor de pe acest forum.
Si daca nu pot face nimic pt a finaliza macar una in timp util,in schimb o sa lucrez cu grija la fiecare di ele pt a iesi ceva frumos....asa cum trebuie sa iese...si toate vor fi supuse criticilor de pe acest forum.
Postat 03 June 2008 - 11:29 PM