Forum Machete,Modelism,Hobby: De ce nu pot edita? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

De ce nu pot edita?

#1 Useril este offline   Irish_Railways 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 31-March 08

Postat 21 May 2008 - 07:11 PM

Am deschis un topic la vanzari, si nu-l pot edita. DE CE?

#2 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 21 May 2008 - 09:07 PM

Vezi postareaIrish_Railways, la 21 May 2008, 20:11, a spus:

Am deschis un topic la vanzari, si nu-l pot edita. DE CE?

Pentru ca ti-a expirat timpul in care puteai faca aceasta operatie.
Da-mi un PM cu ce modificari vrei sa faci si daca sunt justificate iti fac eu editarea.
Mai exista o solutie: sa mai scri un post care sa contina modificarile.
Cum crezi ca ti-e mai usor.

Bafta!

#3 Useril este offline   Irish_Railways 

• Nou venit
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 31-March 08

Postat 22 May 2008 - 09:19 AM

Buna,

In primul rand nu inteleg de ce mi-a expirat timpul de editare? Eu unul nu am mai auzit asa ceva pana acum! Sunt membru pe multe forumuri dar asta le intrece pe toate. E strigator la cer ca in secolul 21 sa cer administratorului sa imi modifice el topicul... M-ati facut sa imi fac cruce! Hallo... e cine acasa? E O TARA LIBERA! Mi se pare normal ca sa imi modific postul cand vreau si cum vreau, nu sa imi cer voie de la mamica, sau mai rau, de la "sectorist". Ma faceti sa ma simt ca inante de '89.

Cu acestea fiind zise, ma retrag de pe forum.

#4 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 22 May 2008 - 10:12 AM

Citeaza

Buna,

In primul rand nu inteleg de ce mi-a expirat timpul de editare? Eu unul nu am mai auzit asa ceva pana acum! Sunt membru pe multe forumuri dar asta le intrece pe toate. E strigator la cer ca in secolul 21 sa cer administratorului sa imi modifice el topicul... M-ati facut sa imi fac cruce! Hallo... e cine acasa? E O TARA LIBERA! Mi se pare normal ca sa imi modific postul cand vreau si cum vreau, nu sa imi cer voie de la mamica, sau mai rau, de la "sectorist". Ma faceti sa ma simt ca inante de '89.

Si eu sunt membru pe multe forumuri si pe toate expira timpul...asta ma face sa ma intreb unde esti tu inscris?Ar fi culmea ca dupa 100 de posturi sa te apuci sa modifici pe primele 2 !??!?!
Si da, este o tara libera , dar asta nu inseamna ca e forumul tau , deci are si el reguli cu moderatori si administratori ca orice forum care se respecta.

Citeaza

Foarte bine! :drinks:

Aceasta postare a fost editata de tgr: 22 May 2008 - 10:38 AM

#5 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 22 May 2008 - 10:22 AM

Vezi postareaIrish_Railways, la 22 May 2008, 10:19, a spus:

Buna,

Ex-colega, esti pe un forum PRIVAT! Ai un privilegiu de a posta aici, nu un drept, daca ma intelegi. E ca si cum te-as invita la mine in casa si ai incepe tu sa-mi schimbi regulile... Nu-ti place, stii singur unde e usa!

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 22 May 2008 - 11:01 AM

Ti s-a explicat intr-un mod cat se poate de politicos cum sta situatia. Postarile nu mai pot fi editate dupa trecerea unui timp de 60 de minute. Asta e situatia, la partea de vanzari daca modifici preturile e suficient sa postezi in acelasi topic preturile noi.

Despre parte cu "tara libera" si "cand vreau si cum vreau", mi-e teama ca nu prea ai inteles esenta acelor cuvinte. Atat libertatea de a posta cat si posibilitatea de a edita nu sunt niste drepturi care le ai din cauza ca e o "tara libera" in care faci "ce vrei, cand vrei si cum vrei". Nu exista nici o lege/regula/etc care sa iti dea "dreptul" de a folosi acest forum, asa ca un minim de bun simt din partea ta n-ar avea cum sa strice.
In absolut orice tara, loc si domeniu de activitate exista niste reguli si niste limitari, iar daca ai o problema cu ele, poti in ultima instanta sa alegi chiar si varianta emigrarii. In cazul de fata, cum este o tara libera in care faci ce vrei, cand vrei si cum vrei, ai liberatea de a te retrage de pe forum cand vrei tu.

Evident, nu ai dreptul de a produce scandal, asa ca orice continuare a discutiilor pe tema asta se va solda cu suspendarea dreptului de a posta. Exista sus un link catre regulament, citeste-l.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi