DAISO scule de folosinra machetistica
Postat 27 December 2009 - 04:22 PM
Postat 23 January 2010 - 09:37 PM
Salutare,
Am cumparat astazi de la Daiso niste Paint markere. Arat produsul pentru ca poate unii dintre voi sunt interesati.
Paleta coloristica acopera o parte din culorile de baza. Se gasesc paint markere in alb, negru, auriu, galben, rosu , doua nuante de verde si albastru . Acum o saptamana a mai fost si argintiu dar se pare ca sau epuizat. No problem, markere argintii se gasesc la Kaufland!
Am facut un mic test sa vad cum scrie pe plastic. Coloarea alba merge perfect, auriul cred ca mai trebuie agitat putin dar este destul de ok. Vopseau se usuca destul de repede dar miroase tare, asemanator cu vopselele pentru uz casnic (Köber) si lucesc, deci necesita lac mat sau semimat in cazul avionelor. Asta inca nu am testat-o sa vad daca exista reactii adverse!
Singurul lucru de care nu sunt prea incintat este ca nu poti scrie prea subtire, eventual virful trebuie ascutit putin...
Uite una bucata poza! Numai bine!
Am cumparat astazi de la Daiso niste Paint markere. Arat produsul pentru ca poate unii dintre voi sunt interesati.
Paleta coloristica acopera o parte din culorile de baza. Se gasesc paint markere in alb, negru, auriu, galben, rosu , doua nuante de verde si albastru . Acum o saptamana a mai fost si argintiu dar se pare ca sau epuizat. No problem, markere argintii se gasesc la Kaufland!
Am facut un mic test sa vad cum scrie pe plastic. Coloarea alba merge perfect, auriul cred ca mai trebuie agitat putin dar este destul de ok. Vopseau se usuca destul de repede dar miroase tare, asemanator cu vopselele pentru uz casnic (Köber) si lucesc, deci necesita lac mat sau semimat in cazul avionelor. Asta inca nu am testat-o sa vad daca exista reactii adverse!
Singurul lucru de care nu sunt prea incintat este ca nu poti scrie prea subtire, eventual virful trebuie ascutit putin...
Uite una bucata poza! Numai bine!
Postat 31 May 2010 - 01:54 PM
Pipeta aia nu este prea buna, pipete bune gasesti ori la famacie si costa vreo 2 RON ori niste pipete lungi cu 3 RON si gasesti la magazinul de arta din spatele catedralei! Side-cutterul este bun, daca ai posibilitate le mai poti subtia putin ca sa fie mai ascutite si sa intre mai bine cind tai piesele de pe rame.
Din pacate magazinul Daiso din Tg. Mures nu ofera mai nimic pentru modelism!
Din pacate magazinul Daiso din Tg. Mures nu ofera mai nimic pentru modelism!
Postat 12 July 2010 - 07:22 PM
Eu am asa o menghina. Sistemul de fixare este o prostie si cind tie lumea mai draga atunci se misca sau cade! Nu isi merita bani!!! Dealtfel, nu vreau sa supar pe nimeni dar Daiso nu mai aduce marfa buna in ultima vreme iar pentru noi cei care mai mesterim ceva, nu mai este nimic de cumparat. Produsele bune au disparut! Pacat!
Postat 11 January 2011 - 11:09 PM
Salutare
N-am gasit un topic dedicat pilelor,asa ca postez aici.
Azi am luat o pila multifatetata din statia de metrou Titan (intrarea din zona interesectiei,dupa prima transa de trepte,)...excelenta pentru cupole si nu numai,oricum,pentru lucruri finute.
N-am gasit un topic dedicat pilelor,asa ca postez aici.
Azi am luat o pila multifatetata din statia de metrou Titan (intrarea din zona interesectiei,dupa prima transa de trepte,)...excelenta pentru cupole si nu numai,oricum,pentru lucruri finute.
Aceasta postare a fost editata de axor: 11 January 2011 - 11:09 PM
Postat 12 January 2011 - 10:23 PM
Postat 13 January 2011 - 09:38 PM
Citeaza
Asa ceva vinde un nene in talciocul de la Frigocom cu 3 lei/buc. E drept ca mai dai 2 lei la intrare.
Ma refeream la pila pe care ne-a aratat-o Axor.
Wurger, in mod normal preumblarile mele prin talcioc nu s-ar mai justifica pentru o vreme intrucat am reusit sa-mi targuiesc cele necesare pentru compresor, asa ca as dori sa pot ajunge la intalnirea de la muzeu.
Postat 12 February 2011 - 04:54 PM
Postat 21 February 2011 - 02:20 AM
De cateva saptamani imi cam fac drum prin magazinele de bricolaj, supermarket-uri, si achizitionez diverse scule si altele ajutatoare pentru machetit. Doar in acest magazin nu am intrat desi am avut drum si in seara asta prin Auchan Titan. Multumesc pentru pont. Ceva mi-a declansat o veche pasiune, dar care nu a putut fi materializata decat prin cateva machete din carton, si una de plastic, singurele disponibile in "tinerete". Si revenind la DAISO, il voi vizita in curand si va tin la curent ;)
Better a witty fool than a foolish wit...
Better a witty fool than a foolish wit...