DAISO scule de folosinra machetistica
Postat 21 May 2008 - 05:43 PM
Ups! Dau navala acolo si gasec o sumedenie de nimicuri nipone! Canite de bautura, betigase, vesela, polonice si...nu le mai insir pe toate!
Cert este ca acolo am gasit si o serie de scule si materiale numai bune pentru noi:
- Cutting mat, adica planseta d'aia de-si revine daca dai cu bisturiul in ea, nu-i Tamiya dar e buna, pe probate;
- clestisor de taiat de pe rame, otel de treaba (jos dreapta);
- cestisor de taiat unghii (asa cred ) dar nu cu buza concava, ci dreapta (jos stinga)
- pipete din plastic, gradate (sus stinga)
Am mai vazut banda de mascare, banda dublu adeziva, pensete de toate felurile, clesti de toate neamurile, pile din alea cu multe fete pentru lustruit cupole, pardon unghii , cutii si cutiute din plastic, numa' bune de tinut maruntisuri.
Cum spuneam, orice produs costa 5 lei!
Postat 22 May 2008 - 07:17 AM
Auchan este undeva pe la Macaralei, dinspre Bd. Theodor Pallady spre poarta 4 Faur pe dreapta. Putin in spatele blocurilor. Cassa 10 e in Auchan cum iesi de la furat.
Postat 22 May 2008 - 07:49 AM
Wurger, cuting mat-ul este niel mai mare decit un maus pad, e aproape cit un A4.
Citeaza
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 22 May 2008 - 07:51 AM
Postat 22 May 2008 - 08:29 AM
Pt cei din Galati sau Braila exista un asemenea magazin (5 lei orice produs) in incinta magazinului REAL (Galati) , unde deasemenea se gasesc unelte pt modelism, cutting matt de doua dimensiuni (una A3 si una mai mica), diferite pensete, spirale 0.5, 0.6 ... , clestisori pt taiat plastic sau metal (sarma) si multe altele.
Postat 23 May 2008 - 01:52 PM
Chiar sunt chestii interesante acolo, si pe langa cele expuse de Zetu' am mai identificat eu unele care cred ca o sa fie BEHEESTIALE la pliat PE-uri. Pe unele chiar se specifica utilizarea la "plastic model"
In ceea ce priveste provenienta, e clar ca unele sunt China sau Taiwan, dar e si chestii JAPAN MADE. Cel mai important este ca au garantia controlului si calitatii nipone.
Postat 15 August 2008 - 04:20 PM
Magazinele DAISO, pentru cei interesati sunt:
Pitesti - Galeria Auchan
Galati - Galeria Real
Cluj - Galeria Real
Bucuresti - Galeria Auchan
Arad - Galeria Carrefour Armonia
Braila - Galeria Carrefour
Bacau - Galeria Real
De asemenea exista un site recent lansat daiso.ro. Daca mai aveti intrebari referitoare la magazine sau la produse cred ca va pot fi de ajutor
O zi buna
Postat 02 October 2008 - 07:38 AM
Din pacate nu am poze.
Postat 04 October 2008 - 10:45 AM
1. Rama figurina, cu loc pentru "legenda"
2. Cruciulita cu lant la 1:35
3. Burghiu de 0,6 mm
4. Set surubelnite +/- 1mm
5. Fibra optica luminata (laser, trasoare etc.)
6. Stergator praf de pe machete
7.Magnetizare- Demagnetizare..??? gasesc eu
Aceasta postare a fost editata de alexie: 04 October 2008 - 10:46 AM
Postat 04 October 2008 - 10:54 AM
9. Suport cu "crocodil" (am ravnit la cel aflat in posesia lui crios)
10. Tava - postament diorama + bonus (gard)
11. Celebrul Cutting map
12. Rama - postament diorama
13. Folii autolaminare (ferestre, usi etc)
14. Taietor culee
15. Postament diorama
16. Organizator ( cand o sa am locul meu, oficial, de machetit aici am sa pun pensule)
DAISO!
Postat 07 July 2009 - 12:39 PM
Ieri am trecut prin Bacau si m-am oprit in Real si bineinteles si in magazinul Daiso. Am stat putin (10 minute) ca ala micu ' nu mai avea astampar dar tot am plecat cu 2 bucati cutting mat si o busola-fluier-lupa-termometru pentru masina (busola pentru orientare, termometru pentru aflare tempratura, fluier pentru facut ordine si disciplina in masina si lupa pentru citi consum incredibil de mic). Preturile minime sunt 6 RONi, nu cred ca erau chestii mai scumpe de 9 RONi. Pentru modelisti am mai vazut si cutii de display (ar fi bune pentru un blindat 1:72, nu mai mult) la 9 RONi (baza de plastic neagra + cupola plastic transparenta).
Postat 09 July 2009 - 09:44 PM
Daiso din Cluj -incinta Real se inchide si are marfa la reducere de pret.Alea de interes modelistica au cam 30% discount.Am luat de back-up inca o serie de patenti cu cioc lung drept si la unghi, cleste taiere piese de pe rama -2 modele, cutting map A5,
ceva cleme si o ....radashca lacuita .Mai sint surubelnite dar ceva mai maricele (nu de ceasornicarie), ace brice si carice.
Pare-se ca nu sint destui modelisti clujeni ca sa tina magazinul alive. Odihneasca-se in pace.
Postat 10 July 2009 - 07:47 AM
tibi22, la 10 Jul 2009, 07:37, a spus:
Am glumit...As zice ca doar un procent minuscul dintre marfurile lor variate au aplicatii modelistice.De altfel la magazinul din Cluj nu am gasit decat o parte dintre chestiile cumparate de colegii din alte orase.Insa nici ei nu au gasit radashca lacuita