Dacii kit si diorama
Postat 23 June 2005 - 02:43 PM
Vreau sa incep prin a zice ca ma bucur ca au aparut astfel de kituri pe piata (spuneti-i mandrie nationala daca doriti) . E un semn bun pentru viitor . Articolul este pe gustul meu deoarece ma intereseaza in mod special ipostazele in care sunt figurinele , si numarul lor . Datele despre organizare , despre arme sunt un bonus mai mult decat binevenit . Felicitari .
Cat despre diorama , as avea cateva sugestii mici .
Banuiesc ca de o parte o sa fie daci , de cealalta romanii . Eu zic ca ar da bine un roman cu o mana taiata (la cum au laudat toti flaxul - ar fi aproape normal . Avand in vedere ca erau si foarte buni arcasi , poate ar merge si un roman cu o sageata infipta . La 48 de soldati mi se pare de ajuns ca unul singur sa poarte stindardul , cel mult doi .
In ceea ce priveste timpul , ceva dupa mijlocul bataliei , cand romanii isi dau seama ca o sa "o ia in freza" . Eventual vreo doi care fug .
:hammer: Dar , orice ar fi , sa bata dacii !!! :hammer:
Postat 23 June 2005 - 02:51 PM
Respectati adevarul istoric va rog 8-),parca au participat si ei la etnogeneza, nu?
Spor,
Bill
P.S. scuzati off topicul
Aceasta postare a fost editata de Bill: 23 June 2005 - 02:53 PM
Postat 23 June 2005 - 03:02 PM
Se ia un soldatel cu zale pe el (care sa zicem ca e seful dacilor ) , care e cazut la pamant - fuse ranit de un roman . Vazand asta , in loc sa se sperie , sa se demoralizeze si sa fuga , dacii se supara , si raniti cum sunt (aici ar merge un dac cu mana taiata care da cu sabia-ntr-un roman) si le trag o mama de bataie romanilor , de ii tin minte si in viata de apoi .
Later edit
Za dacs RULZ
Aceasta postare a fost editata de Mk_IX: 23 June 2005 - 03:12 PM
Postat 23 June 2005 - 04:20 PM
Cu respect
istoricu Maverick
Postat 24 June 2005 - 09:13 AM
Diorama/vigneta asta de acum a fost o idee spontana ca un preambul la ce va fi.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 24 June 2005 - 09:53 AM
Postat 24 June 2005 - 11:35 AM
crios, la Jun 24 2005, 10:00 AM, a spus:
Nu vezi ca deja imi curg balele?
Bafta!
Pai daca RDS-ul a schimbat configurarea fara anunte. Mi-a taiat teava dupa ce am raspuns mesajelor de ieri si chiar cand sa pun pozele cu diorama.
Acum ca toata lumea asteapta cu nerabdare mi-e si tarsa sa nu dezamageasca...
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 24 June 2005 - 11:36 AM
Postat 24 June 2005 - 10:45 PM
MANZ!,VIEZURE!
Za Dacs in za tracs- I.Iliescu
Aceasta postare a fost editata de alexie: 24 June 2005 - 10:45 PM