Forum Machete,Modelism,Hobby: Caut si eu niste figurine - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Caut si eu niste figurine Personaje diverse contemporane ~1:48

#1 Useril este offline   Daemon_fr 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 19-May 08

Postat 19 May 2008 - 11:57 PM

Salut. Tocmai mi-am luat un super-funny bg care se cheama Last Night on Earth (dupa un Starcraft BoardGame pictat aproape in intregime si un BattleLore care isi asteapta randul cam de multisor). Zombie contra personaje decupate din cliseele filmelor horror americane, gen Prom Queen, Priest, etc etc. Chestia e ca e f permisiv la a inventa noi eroi/clase, si singura problema e plasticul. Cine poate sa ma indrume si pe mine pe undeva de unde pot sa cumpar soldatei, omuleti etc :) asa cam la 3.5 cm inaltime, deci ceva gen 1:50.

Sau poate are cineva posibilitate sa-mi doneze/vanda si mie un soldatel commando contemporan cu aceleasi caracteristici. Pana una alta, o poza care nu-i avantajeaza pe cei pictati deja de mine (toti eroii, cu exc. zombie-ilor):
Imagine postata

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 May 2008 - 04:10 AM

La benzinarii gasesti seturi de soldati comando de dimensiunea pe care o cauti.
Majoritatea sunt mobili la brau si brate.
Cauta la raftul cu masinute.
Daca nu gasesti te trimit eu direct unde am vazut.

#3 Useril este offline   Daemon_fr 

• Nou venit
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 19-May 08

Postat 20 May 2008 - 05:22 PM

Wow, merci. Chiar am gasit ceva care pare folosibil, si asta in cea mai bomba de benzinarie unde m-as fi asteptat la cele mai slabe rezultate. Abia astept sa ajung acasa sa le compar ca dimensiune cu alea existente sa vad daca e pe felie, ca desteptul de mine n-a luat o mostra la el. :wub:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi