Miting Aviatic la Caransebes cine poate, cine vrea
Postat 22 May 2008 - 02:27 PM
Vali, la 22 May 2008, 11:51, a spus:
Cu regretul ca nu m-am intalnit cu baietii, din cauza de aglomeratie, familie,copii mici etc ,acum am timp sa postez si eu niste imagini de la miting.
In primul rand sunt fericit ca s-a infiintat un nou aeroclub ,care este mai aproape de mine!
In primul rand sunt fericit ca s-a infiintat un nou aeroclub ,care este mai aproape de mine!
in poza atsa, e domnul stamate, unul din cei 2 piloti care au facut acrobatie cu planorul, tinand profundorul de la wilga, iar in spatele lui, cel fara salopeta este pilotul an-2ului.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de jester: 22 May 2008 - 02:28 PM
Postat 22 May 2008 - 07:45 PM
Mi-a placut la maxim aia cu AN-2 JATO Desi, daca l-a tinut un pic mai mult in palier si abia dupa aia l-a tras de mustati... Pe cand eram la Boteni am vazut multe chestii ,,interesante'' cu AN-2. De exemplu o aterizare cu vant puternic de fata...ziceai ca e frate cu elicopterul, a aterizat de la punct fix
Postat 23 May 2008 - 12:30 AM
goposaurus, la 22 May 2008, 19:45, a spus:
Mi-a placut la maxim aia cu AN-2 JATO Desi, daca l-a tinut un pic mai mult in palier si abia dupa aia l-a tras de mustati... Pe cand eram la Boteni am vazut multe chestii ,,interesante'' cu AN-2. De exemplu o aterizare cu vant puternic de fata...ziceai ca e frate cu elicopterul, a aterizat de la punct fix
a facut o trecere asa intru distrarea publicului si apoi la deeeeal
am vazut un filmulet cu un AN-2 ce statea pe loc... minunatie de avion, sau ca sa facem analogie cu reclama,
AN-2... senzatii tari din 46 incoace
cel mai frumos avion ever