Forum Machete,Modelism,Hobby: KV-1 S-Pst 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

KV-1 S-Pst 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 15 May 2008 - 06:57 PM

Alt kit dragut,de la Pst...Usor de ansamblat,cu bavuri nesemnificative....

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 15 May 2008 - 10:23 PM

Intr-adevar, un kit frumos, iar cu cateva mici modificari poate fi unul superb! Ai avut dreptate mai de mult, toata seria KV de la PST este frumoasa. Vazandu-ti lucrarea parca mi-a venit chef din nou de KV-uri.
Vad ca si tu ai avut o lene in a pune cablurile (trasatura a KV-urilor mai ales prin forma lor). Am tot cautat poze in care sa nu le aiba (ca sa am si eu scuza sa nu le pun) si sa stii ca nu prea am gasit decat in situatii speciale. Gasisem poze cu S-ul cu numarul 535 ca al tau care si-a facut debutul la Stalingrad pe final. Io imi dadusem cu presupusul ca ar fi fost mazgalit cu alb tinand cont de perioada, dar probabil penuria acuta i-a facut pe rusi sa treaca peste etapa asta. In concluzie nr 535 era verde si cum viata lunga nu aveau, io zic ca asa a ramas pana la sfarsit.

Vezi ca ti-au scapat cateva zone nevopsite, dar probabil le-ai ochit si tu prin poze. Saggingul e fain, dar iar dai impresia ca te-ai grabit. Stiu ca pe viu arata mult mai bine. Ti-am mai zis, iar pozele astea cu blitz-ul te cam compromit. Incearca si tu o data la lumina zilei. Poate ar trebui sa faci pozele de la o distanta putin mai mare.
Ce strica cel mai si cel mai rau e figurina si este oribila. Te rog arunc-o, pune-i o punga pe cap sau bag-o inauntru si inchide trapa ! Pe langa ce m-ai rugat sa iau, poate iti indrepti atentia si asupra unor rusi (cu aceeasi menire) ca de astia chiar ai nevoie.

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 15 May 2008 - 11:14 PM

#3 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 15 May 2008 - 11:00 PM

Nu cumva sunt oleaca cam mari rolele de retur ??? Adica ma uit si eu la poze si ma intreb!

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Altfel foarte dragut lucrat :wub:

#4 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 15 May 2008 - 11:24 PM

Citeaza

Nu cumva sunt oleaca cam mari rolele de retur ??? Adica ma uit si eu la poze si ma intreb!

Clar! Asta e una din problemele la trenul de rulare. Ar mai fi si galetii negauriti (trebuie sa fii curajos tare sa faci asta; am incercat, dar am inceput cu o pauza)si lipsa detaliilor pe suspensii (cel putin pentru mine nemultumitor).
Desi corecte in dimensiuni si oarecum si in forme, senilele au si ele o hiba. Cam asta doar despre trenul de rulare. Trenul de rulare de la Trumpeter (cel putin rolele de retur) am auzit ca e mai ciumeg, deci o canibalizare ar fi solutia fericita pentru bunul somn al modelistului si pentru linistea familiei.
Au ceva problemute, dar PST-urile astea sunt genul de kituri din care sunt sanse mari sa scoti ceva foarte bun (in masura in care e posibil asa ceva la 72).
@Flyboy: din ce carte sunt profilele? si.... cumva te prinde microbu rau pe sectorul asta al afv-urilor? Io inca nu m-am vindecat

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 15 May 2008 - 11:33 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi