Forum Machete,Modelism,Hobby: Magazine prin Constanta? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Magazine prin Constanta?

#1 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Grup: Members
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 13 May 2008 - 02:54 PM

De astazi sunt detasat la filiala din Constanta (doar cateva zile)! Am inteles ca magazinul Modelism de aici, s-a inchis! Alte locuri cu ceva de machetit mai stiti?

#2 Useril este offline   constantinflorin60 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 07-May 08

Postat 15 May 2008 - 08:39 PM

Vezi postareamersu, la 13 May 2008, 15:54, a spus:

De astazi sunt detasat la filiala din Constanta (doar cateva zile)! Am inteles ca magazinul Modelism de aici, s-a inchis! Alte locuri cu ceva de machetit mai stiti?

eu scriu acum ca si cum asi striga intr-o pestera vasta...astept sa-mi raspunda doar ecoul... in mod cert ma pricep mai bine la machete de nave decit la calculator...e inca o taina ptr mine si nu am gasit pe cineva sa ma desluseasca.nu stiu unde si cine va citi acest text...de aratat in mod cert am ce arata,fac machete de aproape 30 de ani...si asa cum scria cineva ,asta spune ceva!nu poti sa te apuci azi de treaba si maine sa ai rezultate. eu in mod cert pot sa ajut si cu sfaturi si materiale pe cineva care sa aiba ceva in singe ptr. machete,dar eu un sa gasesc pe cineva care sa ma invete ce sa fac cu dracia asta de calculator ca mi-am prins degetele in butoane?

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi