Aceasta postare a fost editata de kingtiger3002: 09 August 2008 - 05:36 PM
Colectia mea blindate si avioane
Postat 18 August 2008 - 10:49 PM
Wow, zimmeritul sarit nu-i rau deloc... Cum l-ai facut?
Pe de alta parte, senilele tot nu sunt vopsite... Elefant-ul arata mai bine decat inainte, dar cateva mici adaugiri l-ar imbunatati considerabil: periscoapele de la sofer din fata si de la cupola comandantului. Un pic de battle damage si uzura nu ar strica, dar mai intai niste spalari, un pic de drybrush pe margini, sa ii dea un sentiment forme si de volum...
Just some sugestions...
Pe de alta parte, senilele tot nu sunt vopsite... Elefant-ul arata mai bine decat inainte, dar cateva mici adaugiri l-ar imbunatati considerabil: periscoapele de la sofer din fata si de la cupola comandantului. Un pic de battle damage si uzura nu ar strica, dar mai intai niste spalari, un pic de drybrush pe margini, sa ii dea un sentiment forme si de volum...
Just some sugestions...
Postat 19 August 2008 - 07:44 PM
De asemenea mai este nevoie de :pudra de talc ,un tocator de lemn,si un cilindru pe post de roler.Toata ideia mi-a venit atunci cind mama facea coca de taitei.Eu am facut niste mici modificari,in loc de coca am folosit poxilina,in loc de faina pe care o presara sa nu se lipeasca coca ,am folosit pudra de talc si in loc de facalet am folosit un cilindru,
Dupa ce sa presat foarte bine chitul,la-m aplicat pe bilndaj si cu un ctter am taiat usor asa zisul surplus pe margini
Dupa ce sa presat foarte bine chitul,la-m aplicat pe bilndaj si cu un ctter am taiat usor asa zisul surplus pe margini