Pagina 1 din 1
Tiger I mid-Dragon 1/72
Postat 08 May 2008 - 04:26 PM
Eeeeee, asa mai merge! Plase, lopata, figurina in camuflaj, decal complex, senila de Ds arata bine!
Dar monser' daca tot aveai si acest kit, de ce nu ai schimbat roata motoare cu cea de la Tigrul Tunisian ca sa-ti iasa doua corecte???
Gresala majora a lui Dragon la acest Kit: blindajul frontal al turelei nu are cele doua ingrosari pe laterale. Doamne ce de tigrii! Poate ma reapuc si de ai mei sa-i termin odata si odata!
Please! Please! Pune pe partea stanga unde trebuia sa vina cablul acela subtire un bustean atarnat! O sa arate super! Super! Poate o sa gasesc si poza!
Dar monser' daca tot aveai si acest kit, de ce nu ai schimbat roata motoare cu cea de la Tigrul Tunisian ca sa-ti iasa doua corecte???
Gresala majora a lui Dragon la acest Kit: blindajul frontal al turelei nu are cele doua ingrosari pe laterale. Doamne ce de tigrii! Poate ma reapuc si de ai mei sa-i termin odata si odata!
Please! Please! Pune pe partea stanga unde trebuia sa vina cablul acela subtire un bustean atarnat! O sa arate super! Super! Poate o sa gasesc si poza!
Aceasta postare a fost editata de Cata: 08 May 2008 - 04:30 PM
Postat 08 May 2008 - 07:47 PM
Ii voi pune si un bustean si niste senile pe turela.In privinta rotilor,cand m-am apucat de lucru,am inceput cu toti cei 3 tigrii deodata si le-am montat si vopsit la toti galetii si senilele.Cand m-am dezmeticit ...era prea tarziu.
A mai ramas un tigru in lucru,pe care l-am scapat la final pe jos,de i-au sarit senilele peste tot si i s-a rupt si o roata.De-o luna -din cauza timpului-a ramas asa,neterminat:
Asta ar fi vrut sa fie un H1 din 2 SS Pz.Reg.Pz.Gren.Das Reich...
A mai ramas un tigru in lucru,pe care l-am scapat la final pe jos,de i-au sarit senilele peste tot si i s-a rupt si o roata.De-o luna -din cauza timpului-a ramas asa,neterminat:
Asta ar fi vrut sa fie un H1 din 2 SS Pz.Reg.Pz.Gren.Das Reich...
Postat 09 May 2008 - 11:00 AM
Danu, la 8 May 2008, 17:30, a spus:
Poate e vorba de un 312 ulterior in poza - acela este Tiger late production.
Doohhh! Era vorba de bustean!
Ps: Si esti tu sigur ca nu au avut si Mid??
Dani la tigrul alb fa-l lovit si abandnat pe un camp noroios, arunca cateva senile pa lenga el, pune bucati sub.... Stii tu! Arata bine si asa!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1