Caut planuri de nave romanesti
Postat 09 May 2008 - 06:43 AM
Postat 09 May 2008 - 10:40 AM
Se gasesc si planuri (macar aproximative) ale unor nave romanesti moderne, civile?
Am dat jos de pe net ceva planuri de nave mari pentru transport pasgeri si marfa, si am cumparat kiturile pentru Meteor si Savanah, dar parca ceva romanesc aduce un plus de interes.
Postat 09 May 2008 - 11:14 AM
-Nava militara sau civila ( de preferinta militara)
-Planuri detaliate cu cross-sections ( un desen din trei unghiuri e inutil)
- prefer deasemenea vapoare nu corabii
- cum spunea si stageexp , navele mai moderne ar fi excelente , dar personal ma multumesc cu orice a fost folosit dupa Primul Razboi Mondial
- LDH spune ce "e"mai multe , foarte bine abia as avea de unde alege
Postat 09 May 2008 - 10:15 PM
In Braila sunt cateva persoane care te-ar putea ajuta cu destule planuri.
Suntem cativa machetisti care ne intalnim periodic la o persoana acasa pt discuti legate de hobby-ul nostru,modelism, poate vei avea timp si ne vom intalni. Asa poti lua legatura si cu persoane care au sau mai lucreaza la santierul naval care de asemenea te pot ajuta cu multe planuri.
Postat 09 May 2008 - 11:00 PM
Mgc151184, la 9 May 2008, 22:15, a spus:
In Braila sunt cateva persoane care te-ar putea ajuta cu destule planuri.
Suntem cativa machetisti care ne intalnim periodic la o persoana acasa pt discuti legate de hobby-ul nostru,modelism, poate vei avea timp si ne vom intalni. Asa poti lua legatura si cu persoane care au sau mai lucreaza la santierul naval care de asemenea te pot ajuta cu multe planuri.
Cand am sa vin in Braila voi lua legatura cu tine , vreau sa te rog niste chestii. Si sa discutam despre machete bineinteles . Deasemeni mi-ar placea sa-i cunosc si pe ceilalti .
Postat 09 May 2008 - 11:10 PM
Postat 12 May 2008 - 12:39 AM
Postat 16 May 2008 - 07:42 PM
Daca vrei sa te apuci de o nava cu zbaturi, am si eu niste planuri, la una chiar acum lucrez...
PS "Ati mai auzit ceva de remorcherul Decebal?...cineva din Braila mi-a zis ca a fost vandut"
Postat 16 May 2008 - 10:15 PM
claudiu_ne2000, la 16 May 2008, 19:42, a spus:
Daca vrei sa te apuci de o nava cu zbaturi, am si eu niste planuri, la una chiar acum lucrez...
PS "Ati mai auzit ceva de remorcherul Decebal?...cineva din Braila mi-a zis ca a fost vandut"
Poate faci o pomana si le scanezi pentru mine. Cat despre Borcea stiu ca zace de ani buni in santierul naval din lipsa banilor pentru reconditionare.
Postat 18 May 2008 - 12:53 PM
claudiu_ne2000, la 16 May 2008, 20:42, a spus:
Ce stiu eu despre Decebal e ca a fost cumparat la pret de fier vechi de un particular din braila in stadiul de corp plutitor golit compet la interior cu intentia de a fi modernizat (reamenajat interior, dotat cu motoare diesel,reparat si reamenajat exterior) dar pastranduse aspectul initial. A fost transportat pe apa pana la braila urmand a intra in santier acolo. Am inteles -nu stiu sigur- ca posibilitatile santierului braila nu au satisfacut proprietarul care a optat pentru a duce nava la tulcea pentru respectivele lucrari. Ultimul zvon neverificat -dar ma voi interesa- e ca s-a renuntat la proiect si nava ar fi fost taiata pentru fier vechi ceea ce ar fi o catastrofa ca multe altele prntru istoria navigatiei pe dunare. Imediat ce voi avea ocazia ma voi informa si voi veni cu informatii sigure. Ce e sigur din toate astea e ca ultima data era la braila.
Postat 19 May 2008 - 08:41 PM
Postat 26 May 2008 - 02:42 PM