Pagina 1 din 1
As vrea o parere
Postat 07 May 2008 - 01:41 PM
Probabil ca-ti trebuie pentru chestii de finete pe suprafete mici. Ti-as recomanda sa-l iei pe primul (ala fara rosu) pentru ca in al doilea s-ar putea sa trebuiasca sa pui de 10 ori vopsea ca sa acoperi 4 cm patrati.
La duze vad ca-s la fel si pare ca si firma e aceeasi deci nu cred sa difere prea mult ca mecanica si finisaje (recte - au pb. aceleasi piese
La duze vad ca-s la fel si pare ca si firma e aceeasi deci nu cred sa difere prea mult ca mecanica si finisaje (recte - au pb. aceleasi piese
Postat 08 May 2008 - 10:12 AM
Intre timp am mai facut rost de niste banuti si ma bate capu sa achizitionez
http://www.hobbyx.ro...detalii&id=2056
voua cum vi se pare? in comparatie cu celelalte.
Sau dak stiti ceva mai bun in aceeasi bani nu m-as supara.
http://www.hobbyx.ro...detalii&id=2056
voua cum vi se pare? in comparatie cu celelalte.
Sau dak stiti ceva mai bun in aceeasi bani nu m-as supara.
Aceasta postare a fost editata de joccker: 08 May 2008 - 10:13 AM
Postat 08 May 2008 - 07:22 PM
Nu se schimba cupa la scula aia, dar contrar carcotelilor:
1- daca vopseaua e diluata corespunzator nu ai o pierdere simtitoare de vopsea
2- in cupa pui cata vopsea ai nevoie. Nu trebuie s-o umplii.
E o scula f.f. buna si raportul calitate pret este OK. Daca vrei cu cupa mai mica, la acelasi pret este BD-200.
Bafta!
1- daca vopseaua e diluata corespunzator nu ai o pierdere simtitoare de vopsea
2- in cupa pui cata vopsea ai nevoie. Nu trebuie s-o umplii.
E o scula f.f. buna si raportul calitate pret este OK. Daca vrei cu cupa mai mica, la acelasi pret este BD-200.
Bafta!
Postat 08 May 2008 - 07:52 PM
Citeaza
Da man, de acord, dar are cupa de 3 ori MAI MARE!!!
Nu stiu daca nu te incomodeaza stutul de sub cupa, care banui ca e pentru alimentare prin absorbtie. (cu toate ce srie ca e gravitational )
Postat 08 May 2008 - 11:49 PM
Alo, domnu' crios iar va luati procent ???
PE mine nu ma pune nimeni sa o umplu, problema e ca la diverse manevre...dar ce sa mai zic! Am unul cu o cupa mare si exact asta a fost motivul pentru care l-am cumparat pe al doilea.
Joccker, pana la urma iei chiar ce vrei tu, noi ne spunem parerile pe care ni le-ai cerut.
Succese!
PE mine nu ma pune nimeni sa o umplu, problema e ca la diverse manevre...dar ce sa mai zic! Am unul cu o cupa mare si exact asta a fost motivul pentru care l-am cumparat pe al doilea.
Joccker, pana la urma iei chiar ce vrei tu, noi ne spunem parerile pe care ni le-ai cerut.
Succese!
- ← Aerograf BADGER 175-7 Crescendo
- Unelte & Instrumente
- Cateva cuvinte despre constructia unui compresor →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1