Un kit superb,usor de ansamblat,mai putin senilele,care pe langa ca sunt buc.cu buc.,sunt si ale naibii de mici.Dar ,cu ceva mai multa munca si rabdare,s-a rezolvat si asta.A 2-a batalie a Harkov-ului,iarna lui 1943...Fratioare Longinus,v-am dat din nou de lucru ....
...spor tuturor!
Pagina 1 din 1
Su-76-Um 1/72 ...sau sagging la senile[buc.cu buc.] de cca2 mm
Postat 07 May 2008 - 01:29 PM
Camuflajele de iarna sunt slabiciunea si pasiunea mea. A iesit destul de bine aici.
Totusi de ce DELOC pe calea de rulare ?!?!
De acord ca de pe roti sa zicem, s-ar mai fi luat/dus vopseaua de camuflare, in contact cu apa. zapada, mizeria, etc. dar niste urme tot ar fi ramas .. ?! Parca-s si prea curate rotile ?!
Totusi de ce DELOC pe calea de rulare ?!?!
De acord ca de pe roti sa zicem, s-ar mai fi luat/dus vopseaua de camuflare, in contact cu apa. zapada, mizeria, etc. dar niste urme tot ar fi ramas .. ?! Parca-s si prea curate rotile ?!
Postat 07 May 2008 - 01:37 PM
Te-ai grabit....N-ai gaurit si matale teava de la tun.
Si distemperul de iarna pare cam gros. A cam ingropat detaliile. No ofense !
Pe dinti se mai ducea rugina si aparea metalul chiar daca se freaca doar de cauciuc. Si pe patine la fel.
Poti sa ma injuri, da' mai bine iti zic.
Si distemperul de iarna pare cam gros. A cam ingropat detaliile. No ofense !
Pe dinti se mai ducea rugina si aparea metalul chiar daca se freaca doar de cauciuc. Si pe patine la fel.
Poti sa ma injuri, da' mai bine iti zic.
Postat 07 May 2008 - 02:01 PM
Cand mi-am ochii prima oara pe topic mi-am zis 'ce SU 76 mai e si asta??' si a trebuit sa caut repejor, caci nu am mai vazut un asemenea vehicul cu compartimentul de lupta complet inchis. Conform Wikipedia (yep, I know, not so trustworthy, dar nu am nimic mai bun la indemana...) pare sa fie un SU 76B, din care foarte putine au fost facute fata de modelul principal, SU 76M. Camuflajul este aratos, dar teava aia cu frana de gura negaurita pare sa-i strice prezentabilitatea, la fel si exteriorul spartan (nu aveau unelte genistice??), dar asta nu este vina ta.
Spor la refacerea colectiei!
P.S.: Mi-ai deschis pofta pentru un asemenea vehicul. Si am auzit lucruri bunicele despre noul kit Miniart...
Spor la refacerea colectiei!
P.S.: Mi-ai deschis pofta pentru un asemenea vehicul. Si am auzit lucruri bunicele despre noul kit Miniart...
Postat 07 May 2008 - 02:29 PM
Este si "DA" este si "NU"-nu sunt amator de "rebusisme" da' cred ca mi-a reusit:sunt de acord (si)cu Danu@,vreau sa zic;
-este "da"absolut si irevocabil la vopsire;
-este mai putin"da"la senile(ma refer la intreg ansamblul) -otel,rugina,vopsea sarita,heavy metal etc;
...si chiar"NU" mai aveau scule,cabluri,cric sau eu mai stiu ce?parca-i prea "chilug"
Oricum ce este "nu"se poate transforma in"da" destul de usor(daca exceptam faptul ca ne aflam in tara lui Liliputh 1/72)si bineinteles daca vrei si tu.
Teava tunului de 76,2 mm probabil s-a infundat cu gheata,iarna grea in '43 domle'.
Una peste alta"another brick in the wall"nu-i asa?
-este "da"absolut si irevocabil la vopsire;
-este mai putin"da"la senile(ma refer la intreg ansamblul) -otel,rugina,vopsea sarita,heavy metal etc;
...si chiar"NU" mai aveau scule,cabluri,cric sau eu mai stiu ce?parca-i prea "chilug"
Oricum ce este "nu"se poate transforma in"da" destul de usor(daca exceptam faptul ca ne aflam in tara lui Liliputh 1/72)si bineinteles daca vrei si tu.
Teava tunului de 76,2 mm probabil s-a infundat cu gheata,iarna grea in '43 domle'.
Una peste alta"another brick in the wall"nu-i asa?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 07 May 2008 - 02:30 PM
Postat 07 May 2008 - 04:15 PM
Danu, la 7 May 2008, 15:01, a spus:
'ce SU 76 mai e si asta??'
http://www.battlefie.../62/50/lang,en/
Arata acest topic
Pagina 1 din 1