Stie cineva ceva magazine de machete prin Milano (aviatie, 1/72)?
Multumesc,
Ed
Pagina 1 din 1
Magazine de machete prin Milano?
Postat 06 May 2008 - 03:48 PM
Salut,
Pe www.paginegialle.it selectezi reginea Milano iar criteriul de cautare hobby.
Visit My Website
Eu am fost la AviatonCollectShopdiAlfredoTadini care era singurul deschis Duminica.
Mai este -La Bancarella Aeronautica-Milano unde cred ca vei gasi mai mult carti decat machete.
-ConradBartoli Visit My Website cu aerogafe.
Astea trei sunt oarecum in centrul orasului si pt. primele doua gasesti si harta cu locatia magazinului, cat si cum ajungi la el.
Tot in Milano ai si reprezentanta hasegawa pt. Italia
Visit My Website
Daca mergi cu avionul si aterizezi pe Malpensa nu rata expozitia de machete de la iesire.
Bafta!
Pe www.paginegialle.it selectezi reginea Milano iar criteriul de cautare hobby.
Visit My Website
Eu am fost la AviatonCollectShopdiAlfredoTadini care era singurul deschis Duminica.
Mai este -La Bancarella Aeronautica-Milano unde cred ca vei gasi mai mult carti decat machete.
-ConradBartoli Visit My Website cu aerogafe.
Astea trei sunt oarecum in centrul orasului si pt. primele doua gasesti si harta cu locatia magazinului, cat si cum ajungi la el.
Tot in Milano ai si reprezentanta hasegawa pt. Italia
Visit My Website
Daca mergi cu avionul si aterizezi pe Malpensa nu rata expozitia de machete de la iesire.
Bafta!
Postat 08 May 2008 - 07:55 AM
Cata, la 7 May 2008, 23:35, a spus:
..... de acolo poti sa intrebi unde este magazinul MOVO MODELISSMO. In principiu mergi pe acelasi trotuar pana dai de magazin.
La Movo au Squadron (13-15euro), machete, vopsele, zburatoare, scufundatoare, plutitoare.
Succes!
La Movo au Squadron (13-15euro), machete, vopsele, zburatoare, scufundatoare, plutitoare.
Succes!
Magazin la care vei gasi intotdeauna un nene care se uita visator in vitrina si se scarpina rectal.
- ← SIKU - CAMION CU UTILAJ DE PAVAT SCARA 1/87
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- autospeciala pompieri iveco 1/64 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1