Forum Machete,Modelism,Hobby: Tiger I ausf.H-Revell1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tiger I ausf.H-Revell1/72 ...sau Tigrul tunisian

#21 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Grup: Members
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 08 May 2008 - 03:45 PM

Vezi postareaBlue-Max, la 8 May 2008, 08:10, a spus:

Pai ... zi tu !! De ce faci pe fata sfioasa ?! <_<

Sau nu esti sigur ca sunt greseli si ... astepti, sa vezi ce zic altii ?! :lol:

Nu pot sa-i critic Tigrul, cand l-a construit, omul a avut varicela si abia a revenit printre modelisti. S-a chinuit destul numai cat a coborat farurile, dar sa mai modifice asezarea sculelor si a cablurilor, parca si niste plase pe grile mai trebuia. :wacko:

Eu constructia am ce am! :bang: In schimb imi place vopsitoria si patinarea! :pardon:

Aceasta postare a fost editata de Cata: 08 May 2008 - 03:46 PM

#22 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4825
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 09 May 2008 - 01:45 AM

Cautand prin arhiva referinte la un cu totul alt subiect ,am dat de un cadru ce surprinde unul dintre Tigri cu pricina (este tancul 142 din 501 ),la sosirea unitatii in Tunisia .Se poate sa fi fost utilizate pentru camuflajul acestora 2 culori .(?)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: afrika_501Tiger142TunisArrival.jpg

#23 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 09 May 2008 - 03:13 AM

Cu toate ca mi-am propus sa-mi oprim tendinta de a posta impresii ,critici ,savantlacuri cu pretentii ,pana cand nu voi posta imagini cu primele mele lucrari ,la care gratie tie am inceput sa lucrez din nou ,nu am putut sta deoparte fara sa nu te "felicitesc "si eu >Dani FELICITARI ! Foarte-mi place .! Observ ca rafinezi uzura ,nu mai e asa de multa ,apare in locuri studiate ,punand in valoare ansamblul, dand personalitate si realism modelelor .

#24 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 09 May 2008 - 07:58 AM

Vezi postareadany, la 9 May 2008, 04:13, a spus:

Cu toate ca mi-am propus sa-mi oprim tendinta de a posta impresii ,critici ,savantlacuri cu pretentii ,pana cand nu voi posta imagini cu primele mele lucrari ,la care gratie tie am inceput sa lucrez din nou ,nu am putut sta deoparte fara sa nu te "felicitesc "si eu >Dani FELICITARI ! Foarte-mi place .! Observ ca rafinezi uzura ,nu mai e asa de multa ,apare in locuri studiate ,punand in valoare ansamblul, dand personalitate si realism modelelor .

Eu zic,mai Dani@ frate al nostru intr-u credintza modelistica,sa nu ne lasi in umbra si sa detaliezi:cui anume ii multzumesti,atat de frumos,pentru revenirea in simtziri AFV-istice,pe care ai trait-o pare-se,datorita unuia dintre noi,dar care oare? :whistle:

#25 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 09 May 2008 - 11:11 AM

Vezi postareadany, la 9 May 2008, 01:45, a spus:

Cautand prin arhiva referinte la un cu totul alt subiect ,am dat de un cadru ce surprinde unul dintre Tigri cu pricina (este tancul 142 din 501 ),la sosirea unitatii in Tunisia .Se poate sa fi fost utilizate pentru camuflajul acestora 2 culori .(?)

Asta cam imfirma tot ce se stie! Ar terbui un loc separat de discutie pentru poza ta! Si eu am poza, in mai multe carti, doar in a ta se vede ca ar fi doua culori. Ma mai uit. :whistle:

Aceasta postare a fost editata de Cata: 09 May 2008 - 11:12 AM

#26 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 09 May 2008 - 12:36 PM

Am dubii ca poza e facuta in Tunisia. Fiti atenti si la surse, nu de putine ori mi s-a intamplat sa vad aceeasi greseala propagata in mai multe publicatii...e de ajuns unul sa greseasca, sa verifici o sursa nu e chiar simplu.

#27 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 May 2008 - 01:17 PM

Pete verzi pe fond galben ?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg

#28 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 09 May 2008 - 06:25 PM

DA , Ovidiu cam intracolo ...as da sa speculez... Astept sa vad insa daca mutam discutia in alt topic intrucat mai am ceva impresii ,nelamuriri de adus in discutie . Fotografia este luata de pe excelentul site ---afrikakorps.org---In meniul din stanga ,cautati s.Pz.Abt.501Tigers (si 504). Nu se dau referinte asupra culorii ,iar profilele care apar sint cunoscute (totul galben).

Aceasta postare a fost editata de dany: 09 May 2008 - 06:35 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi