Intalnirea lunara, Mai 2008 Unde, cine, cati?
Postat 15 May 2008 - 08:32 AM
eugen, la 15 May 2008, 08:55, a spus:
Zi ca zici bine. In principiu sansele cresc simtitor, am intrebat chiar acum si deocamdata e liber. Desi eu tot sper sa puna mana pe o comanda de 10 000 de esarfe pentru un partid cu bani.
Alexie, mi-a zis Crios ca daca te prezinti la cravata si sacou iti aduce si cartea.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 15 May 2008 - 08:46 AM
Postat 15 May 2008 - 12:08 PM
OlafTheViking, la 15 May 2008, 09:32, a spus:
Transmite-i lui Crios ca vin echipat in Mos Craciun (ca-i cald, si-i pacat sa-mi ascund fizicul sub sacou) si drept bonus vin insotit de o virgina nerabdatoare! Atentie! Este virgina dar nu-i proasta, se da doar la baietii care au..ambalaj.
[center][/center]
Postat 16 May 2008 - 09:44 AM
wurger, la 16 May 2008, 07:20, a spus:
Sorry !
Stiam ca nu o ai acasa....cand vine vorba de carti sunt mai indraznet (nesimtit) asa ca atunci cand am ramas singur cu Luca am scanat toata biblioteca, evident ca n-am indraznit sa deschid sertare si nici Luca n-a fost in forma..
P.S. La Crios n-am avut acces ca m-a tinut numa-n pod !
Postat 16 May 2008 - 03:29 PM
alexie, la 16 May 2008, 10:44, a spus:
Nu-i adevarat stimata audienta! Minte! L-am tinut in atelierul unde fac machete ca sa nu-si iasa din atmosfera.
Si intalnirea unde se tine pana la urma, printre esarfe?
O tema ceva? Nu de alta, dar macar sa stiu sa vin cu temele nefacute pe langa cele cateva cupole de corabii, una de BMW si una de Lamborgini ... parca si de IMS am una, dar ma mai gandesc daca s-o aduc si pe asta sau nu.
Bafta!
Postat 16 May 2008 - 08:04 PM
crios, la 16 May 2008, 20:42, a spus:
LUME, LUME!
(trrrrrrrm)
MAINE DIMINETA
(trrrrrrrm)
ORA 10 ZERO, ZERO
(trrrrrrm)
ARE LOC INTALNIREA LUNARA
(trrrrrrrm)
LA COLTUL LUI OLAF
(trrrrrrm)
SOSEAUA PANTELIMON
(trrrrrrm)
IN LOCUL DE PE HARTA
Bafta!
Trrrrmmmmm
Sa nu pleci de acasa ca te insotesc la drum, trrmmmmm am sa fac eforturi sa nu sun inainte de 5 zero zero trmmmmtrmmm
Postat 17 May 2008 - 09:45 PM
wurger, la 17 May 2008, 01:36, a spus:
Se pare ca n-au scazut suficient
A fost lume multa, atmosfera si antren, cu totii ne-am mobilizat sa demonstram angajatilor ce patron/sef deosebit au la Ultrapro(pe principiul "Spune-mi cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti!" ).
Am aflat lucruri interesante (tehnici, materiale chestii de astea capitale), dar timpul s-a scurs si asa "toba de carte" a trebuit sa ma retrag.
Am vizitat noul magazin "Modelism" dar sunt sigur ca n-am sa pot sa refac drumul (la Bucuresti era foarte cald si multimea de mini,busturi si...au fost mai eficiente decat clasicul sacpecapsanuvezidrumul ).
Pe traseu un anumit peisaj mi-a facut inima sa tresalte dar am avut noroc si masina mea n-a deranjat pe nimeni.
Pe curand!
- ← Zilele Muzeului Militar National '08
- Evenimente & expozitii
- First Black Sea International Regatta 2008 →