Intalnirea lunara, Mai 2008 Unde, cine, cati?
Postat 07 May 2008 - 01:18 PM
Nu, nu merge. Cu pietre dau cei fara de pacat. Restul dau cu ce au la indemana: topor, sulita, ghioaga, sabie, etc.
Oricum 2 batai strica (daca nu esti masochist si ti le administreaza cel care trebuie). 2 intalniri pe luna nu strica.
Alexie, da, in mai ne intalnim.
Oricum 2 batai strica (daca nu esti masochist si ti le administreaza cel care trebuie). 2 intalniri pe luna nu strica.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 07 May 2008 - 01:20 PM
Postat 07 May 2008 - 03:41 PM
alexie, la 5 May 2008, 11:48, a spus:
.............. Asa incat intreb:
In luna mai, unde? ..................
In luna mai, unde? ..................
Si i s-a raspuns:
OlafTheViking, la 7 May 2008, 14:18, a spus:
..........................
crios, la 7 May 2008, 16:05, a spus:
Corect este : Alexie, da, ne mai intalnim.
..........
..........
FlyBoy, la 7 May 2008, 16:18, a spus:
Sau:
1. DA? Ne mai intalnim.
2. DA! Ne mai intalnim (noi)!
3. DA? Ne mai (si) intalnim?
4. DA' ne mai intalnim (sau nu)?
1. DA? Ne mai intalnim.
2. DA! Ne mai intalnim (noi)!
3. DA? Ne mai (si) intalnim?
4. DA' ne mai intalnim (sau nu)?
Deci e clar, s-a inteles, nu-i asa?
Acu', ce-o vrea si Alexie? Chiar asa mura-n gura?
Sa ne caute si el prin Bucuresti !
P.S. Alexie, vei afla la momentul potrivit (citeste: in ultimul moment). Urmareste topicul.
Olaf ! 28,453(6) % este corect ?
Aceasta postare a fost editata de alaur: 07 May 2008 - 03:49 PM
Postat 09 May 2008 - 09:25 AM
Normal, daca vii cu parapanta, cazi la fix!
Pina una alta ne intilinm (asa e??) simbata, la un preludiu cu fasole si cirnati, la Muzeul Militar. Punct de intilnire, pe la MIG/cazanul cu fasole/Sherman, ora mesei ...e bine???
Intilnirea lunara e simbata ce vine, adica pe 18 mai, si cum pina atunci mai e, ăhăăăă o saptamina, procentul e in crestere si...mai vedem noi pe unde!
Pina una alta ne intilinm (asa e??) simbata, la un preludiu cu fasole si cirnati, la Muzeul Militar. Punct de intilnire, pe la MIG/cazanul cu fasole/Sherman, ora mesei ...e bine???
Intilnirea lunara e simbata ce vine, adica pe 18 mai, si cum pina atunci mai e, ăhăăăă o saptamina, procentul e in crestere si...mai vedem noi pe unde!
Postat 12 May 2008 - 09:17 AM
Off topic
In ideea ca reusesc sa ajung (citind printre randuri, dand in bobi, interpretand urmele etc.) am rugamintea:
Are cineva (prezent la intalnire) de imprumutat :Fundatia Renascuta, Ed. Nemira ????? Ofer garantii materiale, spirituale. Umblu cu ea ca cu ou
Eu caut s-o cumpar dar n-am gasit; in fine am recitit seria in speranta ca am sa gasesc si aceasta ultima parte (acum sunt pe cale sa recitesc pentru a patra oara....aveti mila!!)
End Off topic
In ideea ca reusesc sa ajung (citind printre randuri, dand in bobi, interpretand urmele etc.) am rugamintea:
Are cineva (prezent la intalnire) de imprumutat :Fundatia Renascuta, Ed. Nemira ????? Ofer garantii materiale, spirituale. Umblu cu ea ca cu ou
Eu caut s-o cumpar dar n-am gasit; in fine am recitit seria in speranta ca am sa gasesc si aceasta ultima parte (acum sunt pe cale sa recitesc pentru a patra oara....aveti mila!!)
End Off topic
- ← Zilele Muzeului Militar National '08
- Evenimente & expozitii
- First Black Sea International Regatta 2008 →