marhaba, la 8 May 2008, 08:27, a spus:
1.Cit despre faptul ca se va vedea sau nu, poate ca nici nu conteaza. 2.Principalul este ca te-ai simtit tu bine construindu-le. 3.M-ar interesa ce materiale folosesti si de unde le procuri.
Scuze ca nu ti-am raspuns mai repede.
1. Nu conteaza ce si cat se va vedea,oricum,partea superioara a cutiei blindate va fi mobila,cu balamale spre spate,asa ca se va vedea totusi ceva pe acolo.Mai ales ca turela nu are nici un sistem de rotire,deci se va lipi in pozitie.
2. Da,m-am simtit bine lucrand la ea,cu siguranta toti cunoasteti sentimentul de la final,cand vezi ca nu te-ai chinuit degeaba 2 sau 3 ore,nu ?
3. Materiale folosite ? Doar ceea ce se vede in poza de mai jos,respectiv ce are (sau ar trebui sa aiba)fiecare modelist. Singurul material pe care nu l-am avut,din pacate pentru mine a fost tabla de cupru -Merci Vlad !!!
Deci :
1. Cea mai importanta "scula".Traseaza cercuri,poligoane,dreptunghiuri, si mai si masoara in cm. pe deasupra.Hai ca n-am facut misto de nimeni !
![:lol:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/vava.gif)
2. Plastic transparent,asemanator celui din PET-uri- eu il adun de la diversele obiecte ambalate in asa ceva,pe diferite grosimi.
3. Fire din rame de la machete trase la cald- sa traiasca bricheta,lumanarea si letconul !
4. Cartele telefonice (vezi si tu de care) la 0,3 si 0,5 mm grosime ! Sa traiasca telefonia mobila cu cartela !
5. Sarme de cupru,pe diferite grosimi -sa traiasca vecinul meu electronist !
6. Vezi punctul 4.
7. Tabla de cupru de 0,5 -Acelasi vecin ahtiat dupa tranzistori si condensatori !
8. Tabla de cupru de 0,2 -Sa traiasca membrul acestui forum- Vlad !
9. Nu mai zic ce e,ca se vede- Sa traiasca madama patroana de la magazinul de la capatul strazii mele !
Asta e ceea ce folosesc de obicei si de vre-o 20 de ani. Cu unele mici exceptii,logic. Asta pentru ca nu prea ma indur sa dau o sapca de bani pe cate un PE !
Si p-orma,unde ar mai fi placerea cand i-ti pilesti degetele cu cate o piesa marunta-care la final mai si ajunge sa fie mancata de monstrul din covor ?
Spor la machete la toata lumea !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 11 May 2008 - 10:46 PM