Zilele Muzeului Militar National '08 Evenimente si expozitii
Postat 16 May 2008 - 09:14 AM
FlyBoy, la 15 May 2008, 23:50, a spus:
adica Kriegsmarine???
oricum alaur in uniforma de hip-hop "dupe blocuri" arata bestial!!!
oricum alaur in uniforma de hip-hop "dupe blocuri" arata bestial!!!
Te rog frumos sa-ti revizuiesti cuvintele !
Eram in faTZa (a nu se face confuzii si/sau aluzii), nu "dupe".
Aceasta postare a fost editata de alaur: 16 May 2008 - 09:18 AM
Postat 16 May 2008 - 12:25 PM
OlafTheViking, la 16 May 2008, 10:40, a spus:
............ Lipseste un ceas mare pe piept, geaca de motor nu are ce cauta acolo, nici camasa de Cartula, nici pantalonii de costum.
Ai uitat de lantul de 2 kile cu crucea batuta in strasuri. Vezi ca la pantaloni nu ai nimerit-o, sunt niste banali jeans.
Auziti, domnilor Armani si Lagerfeld, ia comentati si niste uniforme ca nu eu eram tema acestei editii "Zilele MM".
De uniforma aia "din Bulgaria" nu ziceti nimic. ai !?!?
Data viitoare vin in trening si pantofi cu toc ! O sa stau numai pe langa voi si fac si poze si le pun pe net ! E bine ?
__
Stima !
Aceasta postare a fost editata de alaur: 16 May 2008 - 12:32 PM
Postat 19 May 2008 - 10:42 AM
BRUTUS, la 15 May 2008, 16:27, a spus:
D..... iar cei in uniforme engleze cu peruci albe au fost de la cetatea din Alba Iulia "garda cetatii" ...
Nu prea cred sa fie uniforme engleze ...o societate comerciala din Alaba iulia SC Grup Corint SRL a preluat de la primaria alba iulia o parte a cetatii pe care a inceput sa o renoveze...incet incet ei vor ca intreaga cetate sa fie renovata asa cum arata in sec. XVIII -lea, ei poarta uniforme ale armatei austriece din perioada lui Carol al VI-lea de Habsburg, cel care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea cetatii. Stema acestuia se poate vedea si pe drapelul garzii precum si in interiorul cetatii albei Iulii.
http://apulum.ro/ro/traseu1.htm aici puteti vedea intreaga poveste.