Mi-am adus aminte. Cand eram mic existau doua armuri de cavalerie, tin minte si acum ca una avea talpa prelungita mult in fata, in forma de tepusa (pe care cavalerul o rupea daca pica de cal si se ingrosa gluma si trebuia sa o ia la fuga). Acum 2 ani cand am cotrobait fiecare coltisor nu am dat de ele, muzeografele mi-au spus ca nu mai sunt de mult. Mai sunt pe undeva, exista vreo sansa sa le vedem?
Pe data de 1 decembrie se va deschide expozitia cu arme de vanatoare si vom avea si 2 sau 3 armuri dar sincer nu stiu care , daca ai o poza sa-mi arati ... ar fi perfect .
Despre balista nu stiu sa-ti spun mai multe detalii .
Poze nu am, ca era acum 28 de ani, subsemnatul nu era nici macar la scoala. Dar cand vad o armura de placi apai o tin minte. Cu balista aia grija mare ca Flyboy se urca de obicei pe tehnica militara sa se pozeze. Puneti o muzeografa mai solida cu un maturoi langa.
Avem paza nicio problema , avem niste armuri din placi de fapt este una japoneza si este din placi mici de bambus , alta nu este decat cum stii ca se fac .
Da , exista un program dupa care se executa toate evenimentele dar nu stiu acum tot , vino maine si nu vei regreta , important este sa nu ploua intre 10 si 14 orele desfasurarii evenimentelor .
Da , exista un program dupa care se executa toate evenimentele dar nu stiu acum tot , vino maine si nu vei regreta , important este sa nu ploua intre 10 si 14 orele desfasurarii evenimentelor .