Archebuzier Ashigaru 90 mm pentru concurs "cel mai bun dintre cei buni"
Postat 24 April 2008 - 07:40 PM
Splendida piesa Wurger. Va trebui sa pui mult efort, spor!
Daca esti membru Kitmaker network si ai peste 50 de postari pe forumuri de acolo poti sa concurezi cu figurina asta la Pegaso Painting Contest care are loc la Historicus Forma intre datele 15 aprilie si 15 iunie. Primii trei locuri vor primi cate o figurina la alegerea lor de la Pegaso.
Daca esti membru Kitmaker network si ai peste 50 de postari pe forumuri de acolo poti sa concurezi cu figurina asta la Pegaso Painting Contest care are loc la Historicus Forma intre datele 15 aprilie si 15 iunie. Primii trei locuri vor primi cate o figurina la alegerea lor de la Pegaso.
Postat 25 April 2008 - 11:23 AM
alguhan, la 24 Apr 2008, 20:40, a spus:
Splendida piesa Wurger. Va trebui sa pui mult efort, spor!
Hmmm !!! Interesant. Problema e daca o sa am ce sa postez acolo ca sa fac numarul. Si ar mai fi problema nivelului la care nu stiu daca ma ridic.
O sa intru si eu sa vad despre ce e vorba.
Cam ce figurine se pot alege ? Banuiesc ca nu orice.
Cat despre efort....De data asta vreau sa aplic metodele invatate teoretic, adica uleiuri, umbriri maiastre si alte efecte (lemn, metal, mat-lucios).
Postat 26 April 2008 - 12:12 AM
Aaaa, deci nu de oricare. Hmmm.
Am mai lucrat cate ceva si va arat. Am montat ce se putea monta si nu incurca prea mult la vopsirea unor detalii. Destul de intortocheata figurina.
Apoi am dat cu grund (automotive) si am mai scos din bavurile pe care nu le vedeam pe metalul simplu.
Am facut si ochii si alte detalii de pe fata, mai mult cu rol de preshading.
Ochiul drept este putin sasiu dar nu e o greseala. Uitati-va la asiatici cand se uita intr-o parte si in general....E o chestie caracteristica (mai ales atunci cand se concentreaza sa tinteasca)...Capul nu e lipit.
Am mai lucrat cate ceva si va arat. Am montat ce se putea monta si nu incurca prea mult la vopsirea unor detalii. Destul de intortocheata figurina.
Apoi am dat cu grund (automotive) si am mai scos din bavurile pe care nu le vedeam pe metalul simplu.
Am facut si ochii si alte detalii de pe fata, mai mult cu rol de preshading.
Ochiul drept este putin sasiu dar nu e o greseala. Uitati-va la asiatici cand se uita intr-o parte si in general....E o chestie caracteristica (mai ales atunci cand se concentreaza sa tinteasca)...Capul nu e lipit.
Postat 05 May 2008 - 06:01 AM
Profitand de confuzia creata cu zilele de paste si intai mai muncitoresc, am mai reusit sa mai lucrez cate ceva.
Am descoperit ca una din greutatile lucrului la scari mari la figurine din metal este chiar greutatea propriuzisa a ansamblului.
Nu va dau prea multe amanunte despre tehnica pentru ca preconizez un articol.
Iata si imaginile:
Am descoperit ca una din greutatile lucrului la scari mari la figurine din metal este chiar greutatea propriuzisa a ansamblului.
Nu va dau prea multe amanunte despre tehnica pentru ca preconizez un articol.
Iata si imaginile:
Postat 05 May 2008 - 01:34 PM
Salut,
Asa serie de injectii date de mic, nu au cum sa nu aiba efectul maxim. E clar ca vom avea un coleg pentru vremurile cind stam si ne intrebam daca vine pensia sa ne mai luam cite o vopsea
Excelenta arata fata lui, astept cu nerabdare tinereasca sa vad cu ce ai dat pe ea dupa prima nuanta de Vallejo
Va doresc amindurora, spor maxim,
Bill (una cu B.R. si alta cu lapte)
Asa serie de injectii date de mic, nu au cum sa nu aiba efectul maxim. E clar ca vom avea un coleg pentru vremurile cind stam si ne intrebam daca vine pensia sa ne mai luam cite o vopsea
Excelenta arata fata lui, astept cu nerabdare tinereasca sa vad cu ce ai dat pe ea dupa prima nuanta de Vallejo
Va doresc amindurora, spor maxim,
Bill (una cu B.R. si alta cu lapte)