Brutus, cred ca ar trebui sa vorbesti la bucatarie sa suplimenteze numarul de portii cu fasole si carnati.
Caut urgent vopsea Model Master !!!
Postat 22 April 2008 - 04:18 PM
De ce vrei sa-mi strici ziua cu vopselele astea , eu sunt mort dupa fasole , ah te omor !
Mancarea este gratis si buna rau , dar la momentul potrivit , ca sa nu mai zic ca puteti sa dati jos dupa fasole la minipoligonul de tragere unde puteti tinti cu pusca cu alice .
Si apropo de vopsele adevarate ,am luat din pantelimon de la olaf's shop 4 cutiute de africa brown pt tiger -ul meu care acum arata ingrozitor , adica este desfacut bucati si dupa paste continui cu bogy la el .
Mancarea este gratis si buna rau , dar la momentul potrivit , ca sa nu mai zic ca puteti sa dati jos dupa fasole la minipoligonul de tragere unde puteti tinti cu pusca cu alice .
Si apropo de vopsele adevarate ,am luat din pantelimon de la olaf's shop 4 cutiute de africa brown pt tiger -ul meu care acum arata ingrozitor , adica este desfacut bucati si dupa paste continui cu bogy la el .
Aceasta postare a fost editata de BRUTUS: 22 April 2008 - 04:21 PM
Postat 23 April 2008 - 09:38 AM
Postat 24 April 2008 - 05:58 PM
Baieti intru-cat nu am gasit accesorii pentru tancul meu la scara de 1/16 Tiger 1 am inceput sa fac eu niste accesorii , sper sa va placa .
Voi ce spuneti ?
Sunt aproape si astea dar mai trebuie sa le vopsesc .
-grenade de mana , obuze, ladita pt obuze, rucsac patura , canistre , si maine este gata si casca de neamt care arata superb, masca de gaze si butoiul pt combustibil , am sa pun maine si restul de poze .
Voi ce spuneti ?
Sunt aproape si astea dar mai trebuie sa le vopsesc .
-grenade de mana , obuze, ladita pt obuze, rucsac patura , canistre , si maine este gata si casca de neamt care arata superb, masca de gaze si butoiul pt combustibil , am sa pun maine si restul de poze .