As avea si eu nevoie de ceva ajutor, daca se poate.
Stie cineva care este cea mai corecta macheta de Mi-24 la scara 1/72? Ca oferta e variata si ce am gasit pana acum pe Net mi-a pus moatele pe bigudiuri: Hasegawa, Revell, Bilek, Airfix au milimetri buni in plus sau in minus (lungime, diametre, etc).
Nu stiu nimic despre Italeri sau Zvezda.
Cu multumiri anticipate,
Gopo
Pagina 1 din 1
Mi-24 1/72 Ajutor!
Postat 16 April 2008 - 10:04 PM
salutare!
eu am mi-24 de la ilatelri, ca si potrivire se imbina super, ca si forma cat cunosc eu heli asta mi se pare corect facut, evident, mici detalii de corectat, dar per ansamblu e o macheta reusita!
aici sunt niste poze, imi cer scuze pentru calitatea loc, sunt facute cu webu, si maketa e vopsita cu pensula
mi-24
eu am mi-24 de la ilatelri, ca si potrivire se imbina super, ca si forma cat cunosc eu heli asta mi se pare corect facut, evident, mici detalii de corectat, dar per ansamblu e o macheta reusita!
aici sunt niste poze, imi cer scuze pentru calitatea loc, sunt facute cu webu, si maketa e vopsita cu pensula
mi-24
Aceasta postare a fost editata de jester: 16 April 2008 - 10:07 PM
Postat 17 April 2008 - 06:21 PM
Cu toate ca am 4 machete nemontate de Mi 24 (1 Heller,1 Revell si 2 Italeri)si documentatii destul de bune, nici in ziua de azi nu am reusit sa le analizez cat de corecte sunt dimensiunile lor. Din punct de vedere a geometriei fuselajului eu nu am descoperit, pana in prezent, nici o macheta corecta la 1/72( Ma refer, in primul rand, la inclinarea fuselajului cu 6 grade spre dreapta in raport cu axa verticala a elicopterului si a cabinelor).
Kitul de Heller se merita doar pentru sectiunea fata deoarece permite realizarea variantei A si B si acelea cu un upgrade masiv la amenajarea interioara. In rest kit-ul este pur fantezist dar nu este de mirare deoarece a fost scos pe piata intr-o perioada in care se stia foarte putin despre acest elicopter.
Daca vrei iti pot pune la dispozitie documentatia pe care o am.
Spor la modelit !
Kitul de Heller se merita doar pentru sectiunea fata deoarece permite realizarea variantei A si B si acelea cu un upgrade masiv la amenajarea interioara. In rest kit-ul este pur fantezist dar nu este de mirare deoarece a fost scos pe piata intr-o perioada in care se stia foarte putin despre acest elicopter.
Daca vrei iti pot pune la dispozitie documentatia pe care o am.
Spor la modelit !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1