Forum Machete,Modelism,Hobby: Pinta .Astept sa ma trageti de urechi :pardon: - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pinta .Astept sa ma trageti de urechi :pardon:

#21 Useril este offline   sobo 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 07-January 08

Postat 28 April 2008 - 12:32 PM

Sa traiti pt observatie dar SEARCHul l-am dat pt vopsea :-) .Pt punte mai gasisem ceva

Citeaza

pentru punti am ales un furnir de stejar pe care l-a taiat in fisii de 1mm(proxon sa traiasca)spatiul dintre scanduri fiind umplut cu fisii de film de radiografie(personal prefer femurul dar ar merge si un plamin).apoi slefuire pina la obtinerea rezultatului dorit.

Citeaza

la domnul Dan dar eu folosesc aracet si nu se prea intelege cu ''plasticul''Cred ca cu banda ce casetofon reuseam pt ca este mai subtire :pardon:. Dar nu aveam decat Maria Ciobanu pe caseta :hi: .Multumesc pt interes .

#22 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 28 April 2008 - 05:20 PM

Da @Crios,recunosc ca nu m-am uitat acolo,de fapt exista o suma intreaga de topice pe care nu le-am"rasfoit"si probabil vor mai exista inca mult timp de acu' incolo,toate din motive obiective.
Cineva prin antichitatea greaca spunea,raspunzind la o intrebare despre eruditie,ca nu il incanta cate lucruri cunoaste,ci il inspaimanta cate nu. :-)
Si,ca veni vorba despre Dana,nu ne mai arati nimic??! :pardon:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 28 April 2008 - 05:28 PM

#23 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 May 2008 - 07:47 PM

Vezi postareaLonginus, la 28 Apr 2008, 18:20, a spus:

Si,ca veni vorba despre Dana,nu ne mai arati nimic??! :-)

Ce a fost de aratat am aratat. Restul nu mai este de interes ci doar de palmares. Eventual poate ca am sa mai pun o poza, doua cu Dana gata.

Bafta!

#24 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 03 May 2008 - 11:06 PM

Mie imi placea mai mult Cristina. Dar pune poze si cu Dana.

#25 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 05 May 2008 - 10:17 AM

crios, nici pomeneala de inutilitate
eu sunt unul dintre cei noi care citeste aproape tot ce s-a scris pe acest forum, ca si pe altele, fiind lucruri de o utilitate maxima as zice
si citesc tot ce apare in domeniu, atat la tehnici cat si la toate categoriile de modele, pentru ca inainte de a ma fixa pe o "specializare" cred ca trebuie sa existe o baza tehnica de uz comun cu informatii din toate domeniile de modelism
forumul este o unealta extraordinara, pentru ca vine in completarea "dezavantajului" acestei societati moderne unde datorita jobului si timpului liber limitat pentru fiecare nu prea exista (sau nu prea cunosc eu prin zona mea de interes) intalniri intre oameni pasionati cu multa experienta si cei mai noi in domeniu unde sa se poata invata cate ceva
sper ca in decursul timpului, dupa ce voi chinui cateva zeci de modele sa ma apropii de ceea ce am vazut ca se poate face in domeniu
dar inca odata, ceea ce se scrie aici este extraordinar, keep going :pardon:

#26 Useril este offline   sobo 

• Membru deplin

Postat 06 May 2008 - 09:26 PM

O mica parte din obiectele folositoare pe punte.La ancore neavand experienta in turnatorie a fost mai dificil dar pana la urma am reusit fara sa dau foc la casa :pardon:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5422.JPG
  • Imagine atasata: IMG_5409.JPG
  • Imagine atasata: IMG_5423.JPG

#27 Useril este offline   sobo 

• Membru deplin

Postat 06 May 2008 - 09:34 PM

La gramada

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5428.JPG
  • Imagine atasata: IMG_5424.JPG

#28 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 06 May 2008 - 09:37 PM

Da,corect;eu nu sunt "navalist"da-mi place,ce urmeaza?? :pardon:

#29 Useril este offline   traian 

• Membru senior
  • Postari: 1218
  • Inregistrat: 01-May 08
  • Interests:Nave-navigatie clasica

Postat 27 May 2008 - 03:04 AM

Poate iti folosesc
Spor !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 005e.jpg
  • Imagine atasata: 006a.jpg
  • Imagine atasata: 006b.jpg
  • Imagine atasata: 005d.jpg

#30 Useril este offline   traian 

• Membru senior

Postat 04 June 2008 - 06:15 PM

Nu ai mai lucrat in ultimul timp sau vrei doar sa creezi tensiune? Urmarindu-ti expunerile am vazut la un moment dat in fundal imaginea pe care o atasez.Ce e si daca ai ceva planuri si bineanteles te induri m-ar interesa si pe mine.
Spor!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5365.jpg

#31 Useril este offline   traian 

• Membru senior

Postat 17 June 2008 - 10:08 PM

Chiar nu vrei sa mai vii cu nimic nou? Judecand dupa cele postate pana acum/timp, ar trebui sa fii daca nu gata, macar aproape gata cu modelul. Sincer am apreciat tot ceea ce a venit din partea ta chiar daca nu m-am implicat decat cu cele cateva imagini, sperand sa iti fie de ajutor si fara comentarii ca am considerat ca sunt suficiente cele existente. Apreciez modul tau de lucru, de la zero dupa planuri, cu improvizatiile inevitabile acestei abordari a modelismului. Dealtfel acesta e si stilul meu preferat chiar daca din cand in cand am mai darapat si spre alte zone. Fara a vrea sa intru in dispute divergente cu nimeni, este doar parerea mea fata de ceea ce tu ai expus pana acum si doar pentru tine, un model realizat dintr-un kit, chiar daca este pentru avansati poate iesi foarte bine si din mana unui incepator dar un model realizat de la zero are foarte multe sanse sa iasa mult mai bine din mana unui incepator decat din a unui avansat specializat in kituri. Asa cum spunea cineva nu de mult, in modelism cam 90% e dependent de mana care poarta unealta; adaug eu,5% de unelte (asta fiindca nu a ramas prea mult) iar ceilalti 5% pentru restul de toate celelalte. Iar din cele vazute pana acum, chiar incepator fiind asa cum spui tu cei 90% exista. Celelalte lipsuri ca: nu stiu, nu am, ce ar trebui, s.a.m.d. in momentul cand esti pasionat de ceea ce vrei sa faci, incet,incet se inlatura. Banuiesc ca ai fost deranjat de unele comentarii si de asta nu mai vrei sa vii cu nimic. Fara sa fac caz de asta, sunt unul dintre cei mai in varsta membri si am vazut si trecut pana acum destule ca sa imi pot permite sfaturi. Mergi inainte pe calea ta si nu uita ca navigatia nu se face doar cu vant din pupa ci si de la travers sau din prova, pe ape linistite cat si pe furtuna. M-am lungit cu comentariile dar nu mai mult decat daca as fi comentat la fiecare postare a ta.
E de dorit totusi o finalizare. Spor!

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi