La multi ani sarbatoritilor de azi
Postat 22 August 2008 - 02:00 PM
Citeaza
La multi ani confratilor nostrii,mai tineri,care isi serbeaza astazi ziua de nastere-Suburban si Grecul.Parca cineva isi schimba azi prefixul whistle.gif .
Sa traiti beer.gif si,inca o data La multi Ani.
Sa traiti beer.gif si,inca o data La multi Ani.
Citeaza
La multi ani, Grecul!
Numai bine si sanatate va doresc si timp liber ca macar din cand in cand sa mai lucrati la cate o macheta.
Numai bine si sanatate va doresc si timp liber ca macar din cand in cand sa mai lucrati la cate o macheta.
Fratilor va multumesc frumos pentru urarii!!! Numai bine va doresc
Postat 25 August 2008 - 09:56 AM
La multi ani Alexieeeee !!! Multa imaginatie in continuare ca sa nu simti anii cum trec prin capul matale. Sa te bucuri de copilarie vesnica in asa fel incat sa nu se prinda restul din casa si sa treci drept cap de familie responsabil (chiar cand te strecori cu BCA-ul la subbrat pe usa intredeschisa.
Eu nu le am cu compusul imagimilor da' i-a d-aici:
Īn calendarul popular, ziua de 17 martie este considerată un hotar ce īmparte iarna de primăvară. Doar după prăznuirea Cuviosului Alexie, omul lui Dumnezeu cel cald si ocrotitorul tuturor vietătilor care revin din amortire, gospodarii au voie să-si pregătească uneltele pentru munca la cīmp. Se spune că Alexie, pentru că a chinuit niste insecte, a fost a prefăcut de Dumnezeu īn cocostīrc si pedepsit să adune vietătile mici, precum si serpii, pīnă la Ziua Crucii (14 septembrie), cīnd se retrag iarăsi īn pămīnt.
Acatistul Sfantului Alexie
Alexie - Sfant Cuvios Parinte !
Omul lui Dumnezeu !
CONDAC 1
Prea cuviosului si mult nevoitorului, al lui Hristos, Alexie, acum din suflet sa-i aducem prinos de laude si cu dorire sa-i strigam: Bucura-te Prea Cuvioase Parinte Alexie!
O, Preabunule Parinte Alexie, cel ce ai lasat casa parinteasca pentru Hristos, nu ne lasa pe noi, cei cuprinsi de multe ispite, ci te roaga pentru noi si ne implineste cererile catre mantuire, ca impreuna cu tine sa cantam lui Dumnezeu: Aliluia!
Eu nu le am cu compusul imagimilor da' i-a d-aici:
Īn calendarul popular, ziua de 17 martie este considerată un hotar ce īmparte iarna de primăvară. Doar după prăznuirea Cuviosului Alexie, omul lui Dumnezeu cel cald si ocrotitorul tuturor vietătilor care revin din amortire, gospodarii au voie să-si pregătească uneltele pentru munca la cīmp. Se spune că Alexie, pentru că a chinuit niste insecte, a fost a prefăcut de Dumnezeu īn cocostīrc si pedepsit să adune vietătile mici, precum si serpii, pīnă la Ziua Crucii (14 septembrie), cīnd se retrag iarăsi īn pămīnt.
Acatistul Sfantului Alexie
Alexie - Sfant Cuvios Parinte !
Omul lui Dumnezeu !
CONDAC 1
Prea cuviosului si mult nevoitorului, al lui Hristos, Alexie, acum din suflet sa-i aducem prinos de laude si cu dorire sa-i strigam: Bucura-te Prea Cuvioase Parinte Alexie!
O, Preabunule Parinte Alexie, cel ce ai lasat casa parinteasca pentru Hristos, nu ne lasa pe noi, cei cuprinsi de multe ispite, ci te roaga pentru noi si ne implineste cererile catre mantuire, ca impreuna cu tine sa cantam lui Dumnezeu: Aliluia!