Aceasta postare a fost editata de alexie: 07 April 2008 - 07:14 PM
Flota regasita In a galaxy far away...
Postat 07 April 2008 - 07:13 PM
Postat 07 April 2008 - 10:27 PM
Lucrez la Battlestar Galactica si la un Star Trek Nemesis "Scorpion".
Trebuie sa marturisesc ca genul asta de machete sunt foarte iertatoare. Sunt gandite in asa fel incat sa fie nevoie de cat mai putin Putty, iar vopselele si finisajele nu trebuie sa fie asa exacte ca la un Me 109.
O sa mai postez cateva imagini cu cele care au mai ramas si apoi o sa va cer ajutorul la Galactica.
Un X-Wing la 1/72....Destul de saracutz.
Postat 07 April 2008 - 10:34 PM
Dupa cum vedeti iese si robotul si poate fi bagat in blashtina sa-l haleasca crocobauru si sa-l scuipe in copac....Uuueeeeiiuuuu !!!!!
Aceasta postare a fost editata de wurger: 07 April 2008 - 10:36 PM
Postat 07 April 2008 - 10:47 PM
Ok, vedeti cutia, vedeti continutul si vedeti data marcata pe plastic. Eu aveam pe atunci 9 ani. Cred ca daca as fi vazut-o atunci.......Azi nu mai scriam aici
Postat 07 April 2008 - 10:52 PM
Am aflat astfel ca una din piesele mari era stramba (la bot ca sa zic asa) dupa cum se vede in imagini. Am facut niste umeri (de cariatide) care sa impinga in strambatura si am asamblat putin in ordine inversa. Asigurand intai o lipire beton in varf si abia apoi restul.
Postat 07 April 2008 - 10:57 PM
Aflu ca el ar fi vrut, pe buna dreptate, ca daca tot si-a dorit atat de mult nava asta, sa aiba si ceva in hangare.
Hangarele sunt alea doua "flotoare" cu gauri inestetice in capete. Ce idee imi dati, cum sa le desfac ?! Ce sa bag inauntru sa arate ca niste camere. Mi-e cam nu stiu cum sa le crap de pamant si s-o iau da-capo. Astept cele mai nastrusnice sugestii....Doar e SF nu ?!
Postat 07 April 2008 - 11:06 PM
Daca mai ai cum, io zic sa exploatezi spatiile alea din lateralul hangarelor.
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 07 April 2008 - 11:08 PM
Postat 08 April 2008 - 05:47 AM
Ar fi fost mareatza ideea cu leduri si fibre optice, si am vazut-o facuta de un tip in america. Din pacate pt. asta ar fi trebuit sa fie a mea sau f bine platita.
Ideea cu cartonul mi-a dat si mie tarcoale (i le-am dat inapoi - tarcoalele). Sa fac asa ca o cutie deschisa si s-o indes pana in capatul celalalt.....hm !
Postat 08 April 2008 - 08:52 AM
Pe de alta parte daca ai vazut cum a adagobizat X-Wingul in Star Wars (Imperiul palieshti indarat) in mlastina, plin de liane si noroi, devine plauzibil. Cum a ajuns de la un sistem la altul cu o nava cu autonomie de aici la Ploiesti ne facem si noi ca nu intelegem.
Cat despre avut.....E chestie de prioritati. Omul isi ia un Tie-fighter in loc de ultimul FW de la Eduard. Aceeasi afectiune, alte medicamente
Postat 08 April 2008 - 09:03 AM
Postat 08 April 2008 - 10:45 AM
http://www.youtube.com/watch?v=5-gvgPEtv4g...feature=related
Postat 10 April 2008 - 09:30 AM
O idee eficienta (zic eu) ar fi sa se deschida niste trape mari de tot si navele alea mici de vanatoare sa
iasa cate 50 odata. Adica in hangarul unde stau sa existe un sistem gen catapulta care sa arunce multe
nave de-odat.
In caz ca nu m-am facut inteles prea bine, sunt gata sa concep un desen.
Postat 10 April 2008 - 09:35 AM
Nu am sa te mint, sa-ti spun ca respect copyright-ul tau.
O sa-ti spun sincer, in fata: le-am downloadat pe toate si iti garantez ca asa voi
face si pe viitor.
Deja am cosmaruri si ziua si noaptea. Am inceput sa dau erori, sunt debusolat. As vrea sa
ma inrolez in flota galactica.
Iti multumesc ca ne-ai culturalizat, ne-ai largit orizontu.
Postat 10 April 2008 - 10:14 PM
Am vrut sa spun sa faci niste piramide din folie (fara baza ,bineinteles,pentru ca pe acolo intra/ies navetele)
E o parere.
Postat 11 April 2008 - 06:51 AM
Iti dai seama cum am facut cand am vazut postarea ta . Deci modelistii are acelasi tip de creier.
Faza e ca nu am d-aia de retroproiector de zici tu. Da inventez eu ceva cutie de margarina cu laturi plane. Ma batuse gandul si la un "trompe-l'oeil" pur si simplu. Adica sa pictez in plan ce-i inauntru cu perspectiva dar chestia cu piramda concava e compromisul ideal.
PS: deci cum sa ma supar mai nene, cand tu te gandesti cum sa ma ajuti ?!?!?
Aceasta postare a fost editata de wurger: 11 April 2008 - 06:53 AM