Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Airfix - German Infantry - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Airfix - German Infantry (Img si link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 06 April 2008 - 10:37 PM

Dupa cum am spus in topicul anterior, luna aceasta vreau sa recenzez seturi avand ca subiect seturi incluzand figurine in pozitii de lupta imbrcate in tunici M36. Un astfel de subiect ofera prilejul unei mici calatorii in istoria seturilor privind figurine 1/72 reprezentand armata germana in WWII. In mod evident, primul set in serie va fi si primul produs vreodata in aceasta scara, respectiv "German Infantry" de la Airfix. A fost o adevarata placere pentru mine sa scriu o recenzie a primului meu contact cu figurine la aceasta scara, un mic omagiu adus lui Airfix.
Este probabil cel mai cunoscut set, si chiar daca exista destule recenzii dedicate lui, sper sa va faca placere sa cititi inca una si poate sa aflati unele detalii sper eu interesante.
In unele imagini cateva figurine apar un pic cam stralucitoare ptr. gustul meu, insa stiu motivul si sper sa nu se mai repete in urmatoarele fotografii. Venind dupa cateva seturi deosebit de calitative pe care le-am prezentat luna trecuta, aceste figurine nu sunt impresionante dpdv al calitatii, insa valoarea lor este cu totul alta.

In penultima imagine sunt prezentate cele 9 pozitii 1/76, pe care totodata nu le-am pictat.

Sper sa petreceti cateva momente placute si sa va produca amintiri placute lecturarea recenziei si vizionarea imaginilor atasate acesteia, orice observatie fiind totodata bine-venita.

Link recenzie:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 06 April 2008 - 10:52 PM

Ce vremuri... la ce seturi ai de facut ma mir ca ti-ai gasit timp tocmai de ASTIA!
Inca ii mai am si io.
Ce nu am inteles io si inca nu mi-am dat seama: ce faca baiatul asta din stanga jos?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 8.jpg

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 06 April 2008 - 11:35 PM

Vezi postareaBazu, la 6 Apr 2008, 23:52, a spus:

Ce vremuri... la ce seturi ai de facut ma mir ca ti-ai gasit timp tocmai de ASTIA!
Inca ii mai am si io.
Ce nu am inteles io si inca nu mi-am dat seama: ce faca baiatul asta din stanga jos?

Asta cam asa este, am o gramada de super seturi, unele extrem de rar intalnite, dar m-am gandit ca ar fi timpul sa ma ocup si de unele seturi vechi, dar care mi-au adus multe bucurii, dar si necazuri...(reprosuri din partea prietenelor, apoi nevestei, stiti voi despre ce este vorba... :lol: )

Baiatul din stanga jos, se pare ca este ranit si tocmai isi acopera fata cu mainile....o idee destul de tare a lui Airfix, de care ar trebui sa tina cont si cei mai noi in bransa, lupta fara raniti si pierderi de vieti nu prea exista....
Pacat ca executia nu este una deosebita, insa intentia a fost buna.... :pardon:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi