Forum Machete,Modelism,Hobby: Cateva sfaturi - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cateva sfaturi

#1 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 05 April 2008 - 04:24 PM

M-am hotarat sa incerc si ceva figurine si as avea nevoie de cateva sfaturi. Am un kit 1:35 "Panzer" Meyer, LSSAH divizion (Mariupol 1941) de la Dragon si sunt putin in ceata in ceea ce priveste codurile culorilor, poate ma ajutati sa "citesc" schema. Mai am si o figurina din rasina, si as vrea sa stiu ce adeziv e potrivit pentru acest tip de material si daca acrilicele sunt indicate pentru asa ceva (nu de alta, dar sunt mare fan acrilice). In rest, ma documentez de pe forum....dar cum ma lovesc de vreo problema, o sa intreb cu tupeu :pardon: Multumesc anticipat.

#2 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 05 April 2008 - 04:57 PM

Vezi postareaDegrelle, la 5 Apr 2008, 17:24, a spus:

M-am hotarat sa incerc si ceva figurine si as avea nevoie de cateva sfaturi. Am un kit 1:35 "Panzer" Meyer, LSSAH divizion (Mariupol 1941) de la Dragon si sunt putin in ceata in ceea ce priveste codurile culorilor, poate ma ajutati sa "citesc" schema. Mai am si o figurina din rasina, si as vrea sa stiu ce adeziv e potrivit pentru acest tip de material si daca acrilicele sunt indicate pentru asa ceva (nu de alta, dar sunt mare fan acrilice). In rest, ma documentez de pe forum....dar cum ma lovesc de vreo problema, o sa intreb cu tupeu :lol: Multumesc anticipat.

Pentru rasina te-as sfatui sa folosesti super glue gel de la Loctite, eu pe acesta il folosesc si da randament foarte bun. In ceea ce priveste culorile, eu folosesc enamel si nu acrilice, asa ca nu te pot ajuta, dar sunt sigur ca pot altii sa o faca... :pardon:

#3 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 05 April 2008 - 07:05 PM

Rasina se lipeste fie cu cianoacrilati, fie cu... Rasina. Epoxi, tine bine si ai si timp de joaca (daca ai nevoie)

OBLIGATORIU spala piesele cu detergent inainte de vopsire, pentru a elimina pelicula de demulant (sau alte impuritati) de pe suprafata, altfel o sa ai mari probleme dupa. De asemenea, grunduieste preferabil rasina inainte sa pui acrilice pe ea.

Codul culorilor din schema? Mai eficient e sa determini culorile reale, si sa vezi ce poti sa folosesti echivalent din vopselele tale preferate, care le ai prin casa.

#4 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 30 May 2008 - 08:30 PM

Fratilor, care-i scopul "atelelor" de pe carambul cizmei ?
Imagine atasata: nhunh_001.jpg

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi