Forum Machete,Modelism,Hobby: Monumentul Eroului Cunoscut - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Monumentul Eroului Cunoscut Bertestii de Sus 1:1

#1 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 02 April 2008 - 10:51 AM

Ma bate gandul sa cer drepturi de autor (copyright :pardon: )

In timp ce ma deplasam la bordul bolidului, executand slalom printre gropi, vederea periferica mi-a semnalat un element familiar....frana, derapare controlata, babe ce-si scuipa-n san.

"Obiectele observate prin oglinda retrovizoare sunt īn realitate mai apropiate decāt par", spre norocul meu ca altfel lasam sa-mi scape...urletul de groaza :pardon: , eram ferm convins de faptul ca "Spiritul figurinelor 1:35, maltratate de mandea" (ala de este var cu Monstrul din Mocheta) a venit sa regleze conturile.

Momentul de surpriza fiind depasit mi-am dat seama ca asemanarea cu talentul meu neasemanat este izbitoare asa incat ori cer drepturi de copyright ori am sa continui nestingherit , de acum avand probe materiale de referinta.
Mai ramane sa vorbesc cu un coleg pentru aflarea secretului detinut de nuanta "verde brotacel"

Imagine atasata: DSCF0002.JPG Imagine atasata: DSCF0006.JPG Imagine atasata: DSCF0007.JPG
[center]Imagine atasata: DSCF0011.JPG[/center]

Bertestii de Sus, judetul Braila, martie 2008

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 03 April 2008 - 01:48 AM

E maxim asta.!!!!
Ce cute n-are la hainutze. Si pusca aia de jucarie. Ce sa mai zic, campionul kitsch-ului. I-a surclasat linistit pe mexicani si banglades(ieni).
Donatorii n-au fost siguri al catelea razboi a fost ala de muri nea Lica cu ocazia lui si atunci au scris ca-i razboiu' ala greuu' din '44 (a picat intr-o joi).
Foarte tare ! Fur si eu un manechin de la Victoria si-l donez la bunici in sat. :pardon: :angry: :pardon:

#3 Useril este offline   alin105 

• Membru senior
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 07-January 08

Postat 03 April 2008 - 07:08 AM

Intentia lor a fost buna dar realizarea e groaznica( incepand de la manechinul vopsit cu Duco si terminand cu explicatiile).Ca sa nu mai vorbesc de textul de pe placuta, unde la sfarasit vorbeste despre "...V.N.Ilie, decedat in razboiul din 1944". Acuma nu mai stiu ce sa inteleg, e vorba despre un nea cutare decedat la el in patul lui caldut sau ce?Ca daca era vorba despre un erou ala ar fi trebuit sa cada la datorie.Pt ca de decedat toti decedam, fara sa avem de-a face cu vre-un act de eroism...
Si razboiul ala din 1944 (nu mai stim exact ce razboi o hi fost si ala...) a durat ceva mai multi ani decat unul..

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 03 April 2008 - 07:51 AM

Citeaza

Ce cute n-are la hainutze
Pai vurger, tu nu ai facut armata? Tu nu stii ca uniforma racanului romān nu are voie sa aiba decit o singura cuta: dunga de la pantaloni, in care tre' sa-si taie deştiu capraru? :pardon:
Ce ma mira pe mine (ori nu am vazut bine???) e anul "dezvelirii" statuii: 1989! :angry: Pai fratilor, pe vremea aia se ridica numai o statuie! :pardon:
P.S. Cind am vazut titlul si autorul, am zis: hait, Alexie loveste din nou!

#5 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 08 March 2009 - 07:54 AM

Am verificat: S-au facut ceva investitii insa s-au calicit (iar) la skin.
Imagine atasata: martie_09_013.jpg

#6 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 08 March 2009 - 08:02 AM

Vezi postareaalexie, la 8 Mar 2009, 07:54, a spus:

Am verificat: S-au facut ceva investitii insa s-au calicit (iar) la skin.
Atasament martie_09_013.jpg

Poate :clapping: pt. skin vine ulterior "altcineva", mai maiastru ?! De aia l-or fi lasat nefacut si la sfarsit ...

#7 Useril este offline   Radu-Dan 

• Membru senior
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 10-December 08

Postat 09 April 2009 - 06:54 AM

In anul 1989 sa ridici un monument cu fonduri private era un efort financiar serios, sculptorul daca nu era ruda cu raposatu pentru a realiza monimentul moca, a incasar o mica avere. Acei oameni, rudele, au cinstit memoria unui erou pe banii lor, pentru comunitate, pentru stat, raposatul nu reprezinta decat un nume pe o lista a mortilor, raportata de cele mai multe ori la telefon cu tigara in coltul gurii.
Nu fiti rai, au realizat ceva meritoriu, eroii din cimitirul militar, cazuti in razboi, ma refer la aviatori, deoarece rudele au trecut si ele dincolo lasand mormintele neingrijite, mai marii armatei noastre i-au scos si i-au aruncat la osuar in loc sa le ingrijeasca mormintele, de fapt sunt tot niste monumente.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi