Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 WARRIORS - German Grenadiers Winter Dress Set 2 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 WARRIORS - German Grenadiers Winter Dress Set 2 (Img si link review engl)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 01 April 2008 - 02:22 PM

Chiar daca am intarziat putin, cu acest set inchei subiectul pe care l-am propus recenziilor din luna martie, respectiv soldati in mars. Sper ca v-a facut placere sa ii vedeti si sa cititi cate ceva despre aceste seturi, la care tin f. mult. Pentru luna urmatoare imi propun un alt subiect, respectiv "figurine in tunic M36 in pozitii de lupta". Desi poate tema nu satisface pe toata lumea, este o ocazie ptr. o scurta incursiune in istoria figurinelor 1/72 referitoare la armata germana in WWII.

Revenind la acest set, mi-a placut mult sa lucrez la el, fiind extrem de calitativ. Prin cei doi soldati ce poarta camuflaj pea dot am incercat sa reproduc incarcatorul si tragatorul unei mitraliere.
Unul dintre regretele mele referitoare la imaginile de mai jos este datorat faptului ca bordurile unor casti au umbrit ochii la majoritatea soldatilor. Din fericire, unul a scapat iar expresia sa imi place f. mult. Fiind asezat langa un soldat care are ochii umbriti, aproape ca un dark wash, cred ca figurina careia i se vad ochii este un bun avocat al reprezentarii trasaturilor faciale, chiar si la figurine 1/72.

Penultimile doua imagini prezinta figurinele din amblel seturi, primele 4 fiind cele din setul 1, urmate de colegii din setul 2.
recenzia acestui set poate fi citita aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29

Sper sa va placa acesti soldati si orice comentariu sau sugestie privind imaginile si recenzia sunt foarte bine venite.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 01 April 2008 - 02:23 PM

"Iote" ca s-au incarcat si imaginile, nu am mai patit-o ca la setul precedent.... :pardon: :angry: :pardon:

Si continuarea...

Imagine postata

Imagine postata

FIGURE FROM BOTH SETS OF THE SERIES

Imagine postata

Imagine postata

SIZE COMPARATION

Imagine postata

#3 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 05 April 2008 - 10:04 PM

:pardon:
as vrea si eu sa vad un 1/35 de la tine

#4 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 06 April 2008 - 12:54 AM

Vezi postareatgr, la 5 Apr 2008, 23:04, a spus:

B-)
as vrea si eu sa vad un 1/35 de la tine

:pardon:
Din pacate nu am nici unul, si nci prea mult timp sa ma apuc de vre-unul deoarece mai am o gramda de figurine 1/72 de facut.... :lol:
Stau cam naspa rau cu timpul, si desi trag tare, totusi imi ia foarte mult timp sa termin de pictat un set... In plus mai este si recenzia care mananca si ea o alta gramada de timp... :-)

Poate peste doi ani dorinta ti se va implini... :-)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi