ZTS Plastyk RWD 14b Czapla 1:72 - S002 Avioane, elicoptere, si orice altceva zboara
Postat 04 April 2008 - 03:44 PM
Revenind in prezent, kitul pe care l'am luat anul trecut nu e foarte stralucit, in sensul ca matritele au fost fugite si rotile, ansamblul motorului si alte cateva piese sunt cam deformate. Nu m'am apucat de el pentru ca nu prea am timp si conditii (adica fi'miu ala mic e foarte ager), dar o sa incerc sa fac niste poze ramelor sa vedeti despre ce e vorba.
Postat 04 April 2008 - 08:35 PM
[/quote]
Wurger,ce zici?BlueMax are doua da nemontate,Vernier nu mai are,adica are da am inteles ca-i varza,eu il mai am asa cum l-am lasat din mana cu aproape 30 de ani in urma(vorba vina ca l-am mai oblojit pe ici pe colo);Te bagi cu o poza?
Eu il pozez pe al meu si-l postez aci,nu in topic separat.
A, si sa nu uit...pai frate daca Czapla asta a ajuns sa fie primul si pe malurile Atlanticului(cu acelasi efect)atunci "leshi"ce l-au produs,chiar au motive sa fie faloshi .
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 04 April 2008 - 08:39 PM
Postat 05 April 2008 - 10:20 AM
wurger, la 5 Apr 2008, 01:50, a spus:
Pun si poza cu cutiile si avionul.
Stay tuned !
I hardly can wait.Alti posesori de Czapla montat mai sunt?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 05 April 2008 - 10:20 AM
Postat 07 April 2008 - 09:09 AM
Din pacate il cumparasem la bunici, cred ca prin 1986, si la ei a ramas ... dus odata cu vanzarea casei .
Postat 07 April 2008 - 01:37 PM
Postat 07 April 2008 - 01:51 PM
Ale mele machete,ai mei le-au pastrat cu grija,chiar si cand eu imi desfasuram obsteasca obligatie de a servi Patria.Binenteles ca la Marea curatenie de sarbatori(oricare erau ele)RWD-ul avea de suferit,chiar daca eu eram cel ce conducea"ostilitatile";urma fireasca "renovare"ocazie cu care (re)lipeam aripa parasol si care binenteles ca iesea de fiecare data stramba.In fine,chiar daca nu este subiectului din acest topic,impreuna cu Czapla mai erau colegi de "suferinta"un AN2 si un SU 7B-machete RDG-iste ce,de asemenea,faceau"furori"la acea vreme.Do you remember?
Postat 07 April 2008 - 02:08 PM
...
Cat despre Czapla primit de la goposaurus, ce sfat imi dati, sa'l pastrez asa cum e sau sa'l reconstruiesc?
Postat 07 April 2008 - 09:53 PM
Longinus, la 7 Apr 2008, 18:49, a spus:
-daca-l reconstruiesti,vei fi tu"in toate cele",dar tu cel de acuma,nu cel de'atunci.
Filozofica dilema,nu?
Fratilor, desfasurarea ia apropieri periculoase de telenovela .
Va rog, nu dramatizati. Cei care sunt interesati intr-un kit nou, sunt destule si ieftine in Polonia. Chiar Pavel avea in stoc nu demult. Poate reaprovizioneaza ?!
In cel mai rau caz, se poate lua problema in mana si comanda "n" buc.
Postat 08 November 2008 - 03:03 PM
Postat 08 November 2008 - 09:05 PM
Cu multimea de oferte pe care le ai la dispozitie azi, acrlilice sau email, nu vad de ce ai mai folosi Sigmaron!!!
Sau vrei doar sa vopsesti niscai conduri de domnita!
O poti gasi, acum citva ani mai era, pe la ultimile magazine de chimicale, ce au reusit sa supravietuiasca atacului bricostore!