TRISTETE RUSEASCA sau KV-2 abandonat
Postat 30 March 2008 - 07:34 PM
Executie minunata!
Carcotela de rigoare:
- in a doua poza se vad 6 tulpini de brusturi care par prea aranjati la distante egale, dupa mine as renunta la 4 dintre ei.
- tot dupa parerea mea: mai trebuie taiate din crengile pomului caci arata a radacina.
- de asemenea tulpina pomului parca este vopsit cu var, nu cred ca in camp se practica varuirea.
Acestea sunt nimicuri care pot sa se vada fals in poze. Deci:
Iarba...Iarba cum ai plantat-o? Vad ca este si in doua culori. Cum???
Aceasta postare a fost editata de Cata: 30 March 2008 - 07:35 PM
Postat 30 March 2008 - 08:22 PM
Cata, la 30 Mar 2008, 20:34, a spus:
Executie minunata!
Carcotela de rigoare:
- in a doua poza se vad 6 tulpini de brusturi care par prea aranjati la distante egale, dupa mine as renunta la 4 dintre ei.
- tot dupa parerea mea: mai trebuie taiate din crengile pomului caci arata a radacina.
- de asemenea tulpina pomului parca este vopsit cu var, nu cred ca in camp se practica varuirea.
Acestea sunt nimicuri care pot sa se vada fals in poze. Deci:
Iarba...Iarba cum ai plantat-o? Vad ca este si in doua culori. Cum???
Toate cele trei chestii mentionate de tine sunt , ca sa zic asa , defecte de fotografie. Deci:
- arbustii nu sunt nicidecum plantati la distante egale si nici in linie. Par doar datorita unghiului din care sunt priviti.
- copacul este posibil sa aduca a radacina privit pe fondul monocolor, in realitate seamana mai mult a copac
- tulpina nu e varuita ci acoperita cu licheni de diferite nuante inclusiv albi (aproape), dupa cum se vede si mai sus pe tulpina
Deci , sa nu crezi ceea ce vezi
Iarba este facuta de producator in 2 culori doar ca le-am mai atenuat pentru ca erau cam stridente.
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 30 March 2008 - 08:25 PM
Postat 31 March 2008 - 07:32 AM
Postat 31 March 2008 - 03:01 PM
marhaba, la 31 Mar 2008, 08:32, a spus:
Eu am KV 1 heavy cast turet 1/35,inca neasamblat.Intr-adevar,cutia blindata si trenul de rulare,in totalitatea lui, nu prezinta vreo deosebire intre cele doua,turela find singura care face diferenta;eu gasesc insa KV1
h.c.t.mai "sexi"-de buna seama ca o sa includ in colectie si celelalte versiuni de KV1 si KV2,desi mie blindatele sovitice nu-mi prea plac(exceptie face IS 3 cu care sovieticii chiar au dat lovitura in materie de blindate grele).Ca tot veni vorba,explicati-mi si mie ce-i aia"KV 1 Ehkranami"?mai bine zis ce-i aia Ehkranami?
Postat 31 March 2008 - 03:28 PM
Longinus, la 31 Mar 2008, 15:01, a spus:
Eu am KV 1 heavy cast turet 1/35,inca neasamblat.Intr-adevar,cutia blindata si trenul de rulare,in totalitatea lui, nu prezinta vreo deosebire intre cele doua,turela find singura care face diferenta;eu gasesc insa KV1
h.c.t.mai "sexi"-de buna seama ca o sa includ in colectie si celelalte versiuni de KV1 si KV2,desi mie blindatele sovitice nu-mi prea plac(exceptie face IS 3 cu care sovieticii chiar au dat lovitura in materie de blindate grele).Ca tot veni vorba,explicati-mi si mie ce-i aia"KV 1 Ehkranami"?mai bine zis ce-i aia Ehkranami?
Ekhranami (...ecrane?) denumeste varianta de KV 1 model 41 prevazuta cu placi suplimentare de 35mm fixate cu nituri mari pe turela initiala (patratoasa). Rusii au facut asta de teama noilor tunuri nemtesti, desi in '41 KV era in mare parte invulnerabil la orice in afara de 88 si de focul direct al pieselor de artilerie grea.
Am si eu KV1 m42 heavy cast turret aproape asamblat, dar turela m-a cam dezamagit, pentru ca nu este deloc 'heavy cast'...
Eu inca astept si KV1s...
PS: Intre variantele timpurii si tarzii galetii sunt diferiti.
Postat 31 March 2008 - 06:26 PM
Danu, la 31 Mar 2008, 16:28, a spus:
Longinus, la 31 Mar 2008, 15:01, a spus:
Ekhranami (...ecrane?) denumeste varianta de KV 1 model 41 prevazuta cu placi suplimentare de 35mm fixate cu nituri mari pe turela initiala (patratoasa). Rusii au facut asta de teama noilor tunuri nemtesti, desi in '41 KV era in mare parte invulnerabil la orice in afara de 88 si de focul direct al pieselor de artilerie grea.
Am si eu KV1 m42 heavy cast turret aproape asamblat, dar turela m-a cam dezamagit, pentru ca nu este deloc 'heavy cast'...
Eu inca astept si KV1s...
PS: Intre variantele timpurii si tarzii galetii sunt diferiti.
Spasiba Danule,m-ai luminat;eu la al meu KV1 cu turela"intarita"(Trumpeter) n-am lucrat,am dat doar un ochi in cutie,kitul mi se pare ok.si demn de remarcat ca "trompetistii"au pus in cutie doua seturi de senile si din cele de vinil turnate continuu si plastic(stiren) turnate separat.