Forum Machete,Modelism,Hobby: Machete speciale - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Machete speciale facute pt nevasta, prietena, etc

#1 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 28 March 2008 - 09:29 PM

Dragii mei,
cu totii banuiesc ca am fost/suntem intr-o perioada grea din care fac parte si alte specii cum ar fi muierile care trebuie si ele satisfacute. Si noi, ca machetisti, vrem sa imbinam utilu` cu placutu` . Adica hai sa n-o mai lungesc: am pus un pariu pe care l-am pierdut si acuma tre` sa fac o macheta .... sa zicem de femei, adica nu in genu` military ci virgula ceva mai colorate si mai putin impopotonate( galeti de nustiucare etc) . Am postat tocmai pt ca nu stiu cam ce sa fac, sa fie si rentabil( sa nu stric un kit bun si scump) si sa fie si cat de cat pe placul..... pe placul, din moment ce va sedea pe biroul unei SC ( deci fara decaluri cu zvastica si alte cele) . Eu personal ma gandeam la un ZIS/ZIL ( vezi "Geologul") sau poate chiar un URAL . Acuma astept si alte pareri, eu fiind inca nehotarat...

#2 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 28 March 2008 - 10:54 PM

In afara faptului ca mi se pare ca esti putin cam tanar sa vorbesti de "muieri" (By the way, nu este politicos sa le spui asa), cred ca cel mai bine alegi ceva mare si simplu. Cat mai putine piese de montat, si cat mai usor de vopsit. Nu neaparat un camion. Mai degraba un avion sau un tanc

Aceasta postare a fost editata de AlexPl: 28 March 2008 - 10:54 PM

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 28 March 2008 - 11:21 PM

[quote name='Messerschmitt' date='28 Mar 2008, 21:29' post='60971']
Dragii mei,
cu totii banuiesc ca am fost/suntem intr-o perioada grea din care fac parte si alte specii cum ar fi muierile care trebuie si ele satisfacute. Si noi, ca machetisti, vrem sa imbinam utilu` cu placutu` . Adica hai sa n-o mai lungesc: am pus un pariu pe care l-am pierdut si acuma tre` sa fac o macheta .... sa zicem de femei, adica nu in genu` military ci virgula ceva mai colorate si mai putin impopotonate( galeti de nustiucare etc) . Am postat tocmai pt ca nu stiu cam ce sa fac, sa fie si rentabil( sa nu stric un kit bun si scump) si sa fie si cat de cat pe placul..... pe placul, din moment ce va sedea pe biroul unei SC ( deci fara decaluri cu zvastica si alte cele) . Eu personal ma gandeam la un ZIS/ZIL ( vezi "Geologul") sau poate chiar un URAL . Acuma astept si alte pareri, eu fiind inca nehotarat...
[/quote
:angry: ... :pardon: = :pardon:

#4 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 29 March 2008 - 12:17 AM

I-a o cutie cu un kit in ea si freac-o spectaculos doua zile (poate chiar trei).
In tot acest rastimp pune-ti lipici si vopsea pe diferite degete VIZIBILE.
Injura copios ca si cum nu ti-ar conveni ce faci.
Daca te intreaba fi misterios (pana la a te incuia in debara sau WC cu subiectul plasticos)
In a 4-a zi cand vi de la servici treci pe la Pavel sau Olaf si ia un HobbyEasy gata facut (alegi la fata locului) si i-l prezinti ca fiind opera ta.

Atentie !!! Daca sunt camuflate sunt urate si triste; daca au bombe sunt belicoase si violente; daca sunt colorate sunt de prost gust; daca sunt monocrome sunt "cam" plictisitoare; Daca e civil e prea curat; daca e militar e prea murdar.
:pardon: :pardon: Succes !!!

P.S. Eu am incercat asa: Briten Eagle - Amodel (o mica bijuterie lucioasa, civila, negru cu pene stilizate rosu si galben) si Supermarine S.6B (schneider trophy) argintiu cu bleu cobalt.....N-au corespuns.
Data viitoare incerc o corabie.

Aceasta postare a fost editata de wurger: 29 March 2008 - 12:19 AM

#5 Useril este offline   virusu 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 05-January 07
  • Interests:avioaneeeee

Postat 29 March 2008 - 01:58 AM

uite macheta facuta in 3 ore dintr-un kit veeeeeechi noriel ce statea prin cutia cu nebunii de ani grei... nu are detalii si nimic, dar rezultatul a fost spectaculos :pardon:
am intrebat ce combinatie de 3 culori ii place, ca deh nu stiam ce sa ii iau de ziua ei :pardon:

Imagine atasata: alpha_jet.jpg

Aceasta postare a fost editata de virusu: 29 March 2008 - 01:59 AM

#6 Useril este offline   electric 

• Membru senior
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 29 March 2008 - 07:39 AM

Messe, intai de toate, inainte sa ajungi la magazinul de machete, cumpara-ti tie un ghid de buna purtare. Poate n-ar strica si ceva de nivel mai jos, care sa faca referire la reguli elementare de discutie precum si ceva legat de 7 ani.

Referitor la machete si la DOAMNE, poti sa incerci cu o masinuta draguta (am incercat cu un jeep din setul de 3 de la Modelist - ground vehicle set si a mers) sau cu un avion rosu (neaparat), ceva jet simplu (patrouille suisse, turkish stars etc).

Deasemeni, mandra mea imi sugereaza ca un planor ar fi minunat: este simplu, nu are detalii inutile si daca il vopsesti si partial rosu...iaca!

Succes!

#7 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 29 March 2008 - 09:35 AM

Bun, dar ce faci in cazul meu...Pentru timpul acordat hobbyului in detrimentul ei - evident, considera asta un fel de competitie, pentru cine ai pasiune intr=adevar, pentru ea sau pentru "jucarele"?- mi s-a cerut in mod expres o macheta a...Titanicului. Mai mult, trebuie sa fie mai mare decat cea la care lucrez acum (care e la scara 1/570). Am promis, ce sa fac...Acum incerc sa vad ce model sa construiesc. M-as orienta catre un 1/400, iar aici sunt doua optiuni, Revell si Academy. Astept sfaturile voastre.
P.S. "Muiere" chiar suna oribil.

#8 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 29 March 2008 - 09:47 AM

13 ani!!!
No wonder!Da ia zi-ne tu ... tu cum ai aparut pe pamant.Tu ai aparut din alta specie decat esti?

Ia-l pe cel la 1/400.De la Academy.(E mai ieftin)
Daca ai bani il iei pe cel de la revell.

#9 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 29 March 2008 - 10:49 AM

Vezi postareaDegrelle, la 29 Mar 2008, 09:35, a spus:

Bun, dar ce faci in cazul meu...Pentru timpul acordat hobbyului in detrimentul ei - evident, considera asta un fel de competitie, pentru cine ai pasiune intr=adevar, pentru ea sau pentru "jucarele"?- mi s-a cerut in mod expres o macheta a...Titanicului. Mai mult, trebuie sa fie mai mare decat cea la care lucrez acum (care e la scara 1/570). Am promis, ce sa fac...Acum incerc sa vad ce model sa construiesc. M-as orienta catre un 1/400, iar aici sunt doua optiuni, Revell si Academy. Astept sfaturile voastre.
P.S. "Muiere" chiar suna oribil.

Daca vrei sa "spargi bariere" adica sa rupi gura targului incearca Titanicul produs de Mantua Models 1:200,art nr.725-726-727-728-729;asa dupa cum vezi macheta vine in 5(cinci) cutii separate si are,la scara asta 1350 mm.Ultima,cea cu codul 729 contine partile electrice pentru propulsie si comanda machetei,deci de ea(cutie)te poti dispensa daca alegi un model static.Restul de patru cutii contin corpul navei,detaliile de pe punte,bancile de pe punte,arborii portelice,elicele din bronz,ba parca ai si mobilierul din interior(eu asa tin minte :pardon: )etc.-intr-una dintre cutii ai si "sticlaria"de pe titanic inclusi celebra cupola de sticla din sala mare de receptie :pardon: .Macheta asta ar trebui sa te tina "sedat"vreo 10-12 luni(pe putin)si asupra EI :-( - va avea un efect garantat(adica o sa-ti creasca cota peste limitele cunoscute pana in prezent,bashca,unde mai pui ca postind aici poze din faza de constructie+macheta finala,o sa"bagi viteza" in multi;ai observat ca am spus "faza de constructie" nu "faza de asamblare"! :rofl:
One more thing: macheta costa in varianta statica vreo 5-6 sute de euroni,deci atentie la eventuale"efecte adverse"asupra "pacientului"! :angry:
Pentru detalii vezi www mantuamodel.com sau mantuamodel@libero.it.Reclamatii ulterioare nu se primesc. :rofl:

#10 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 29 March 2008 - 12:28 PM

Ia mai lasati-l in pace pe baiat. Nu mai tineti minte cum erati cand aveati 13 ani? La 13 ani esti stapanul lumii, erou si atoatecunoscator! :pardon:

Messerschmitt, daca vrei sa faci ceva care sa ii placa, fa ceva simplu care ii atrage atentia, dar sa reziste la manipulare, trantire, pusul in poseta, stersul prafului, etc.: cauta machetele cu Wallace and Grommit de la Airfix. Ori, cauta o macheta din aia de masina de metal Maisto/Burrago.

Radu

#11 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 29 March 2008 - 02:06 PM

... Probleme modelistice majore... si la altii ...

http://www.network54.com/Forum/110741/thre...orical+Question

#12 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 29 March 2008 - 06:21 PM

Vezi postareaDRAGOS, la 29 Mar 2008, 14:06, a spus:

... Probleme modelistice majore... si la altii ...

http://www.network54.com/Forum/110741/thre...orical+Question

Good point,mister D :pardon: ... very good,it sounds very familiar to us.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 29 March 2008 - 06:21 PM

#13 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 29 March 2008 - 06:34 PM

Imagine postata

mai multe aici :)

http://www.s205409446.onlinehome.us/Gal8/7...zzoleni/00.shtm

#14 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 29 March 2008 - 06:41 PM

Lucrare la 1/72. Mai multe poze la smallscaleafv.com -->forum-->dioramas-->girl's crew in the rest (la site-ul asta se stie nu e posibil de dat link-ul)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT0007.jpg

#15 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 01 April 2008 - 10:13 AM

Ia-i o casuta. O termini in 30 minute.

http://www.machete.ro/p-auhagen-hott-99051...el-summer-house

#16 Useril este offline   virusu 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 05-January 07
  • Interests:avioaneeeee

Postat 01 April 2008 - 12:41 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 1 Apr 2008, 10:13, a spus:

vine cu tot cu barbatul anului? ar fi misto sa aibe si o bere in mana si femeia sa munceasca :pardon:
asta e de divort :pardon:

#17 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 01 April 2008 - 10:18 PM

Si cu Titanicul cum ramane? Revell sau Academy? Longinus, o sa pastrez sfatul tau pentru anii urmatori :pardon:

#18 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 01 April 2008 - 10:31 PM

Vezi postareaDegrelle, la 1 Apr 2008, 23:18, a spus:

Si cu Titanicul cum ramane? Revell sau Academy? Longinus, o sa pastrez sfatul tau pentru anii urmatori :pardon:

Anii viitori??!!! :angry: ...sau..te-ai insurat? :pardon:

#19 Useril este offline   jester 

• Membru senior
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 11-January 07

Postat 01 April 2008 - 11:30 PM

cu toate ca maketa de alpha jet de la noriel nu e tocmai corecta, daca nu o iai ca si maketa, avionul reprezentat e superb. il am si eu insa e cam..spart....
daca mai are cineva maketa asta, si vrea s-o dea, eu o VREAUU!!!!

#20 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 02 April 2008 - 07:45 AM

I-am luat asta
http://www.machete.r...-131-army-truck
Si o sa-l fac albastru, probabil si cu niste dungi ca sa fie mai ... dragut.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi