tgr, la 21 Apr 2008, 21:13, a spus:
Aha...cred ca am inteles ce vrei sa zici.
Adevarul e ca mie imi place si este cel mai reusit model al meu.
Dar voi incerca sa uniformizez vopseaua inca putin.Inainte voi adauga niste dare de apa scursa si apoi cu alb voi uniformiza marginile ca sa pare ca niste v-uri lungi.
Sper sa mearga.
Cred ca noi te-am zapacit cu totul.
Daca i-ti place asa cum e acum-LASA-L ASA ! -Urmatoarea macheta va arata si mai bine !!!
NU uniformiza albul,ideea e sa il "fragmentezi" cumva,reprezentand vopsirea alba(facuta in atelier-cum zici tu) SUB darele de ploaie,mizerie scursa ,etc,etc.
Poti da si cu lac mat pe galeti,insa Marhaba (si eu zic la fel)a sugerat o aplicare de crete pastel pe galeti,in felul asta se va mai estompa luciul. Sau,daca vrei,poti folosi luciul galetilor in folosul tau,respectiv sa reprezinti masinaria ca fiind trecuta prin apa,insa poate e un pic mai dificila metoda, daca zici ca e a 3-a macheta la scara asta.
L-as ca vor fi altele pe care sa le faci noroioase,namoloase s.a.m.d.,daca te vom putea corupe si eu si Marhaba pe viitor.
Repet,poate cu riscul sa enervez,nu uniformiza cu alb,dupa dare,gandeste-te la cum era in realitate,nu dadea nimeni cu alb ca sa formeze dare mai uniforme pe el.
A,inca ceva:Nu fa darele prea lungi,nu vor avea naturalete!
Sper ca nu te-am suparat cu atatea "sfaturi".Tu iei de aici ce crezi ca ar fi bun,daca crezi ca o sa i-ti placa ceea ce va iesi.
Spor