In cadrul site-ului a fost infiintata sectiunea "Recenzii". Scopul acestei noi sectiuni este de a contine descrieri succinte ale machetelor, insotite de imaginile continutului cutiei (rame, decal-uri, instructiuni).
Pentru a contribui la aceasta sectiune, este suficient sa faceti poze/scanari la o calitate rezonabila ale continutului, si impreuna cu un minim de text explicativ sa le trimiteti pe adresa recenzii@cartula.ro. Preferabil este ca pozele sa nu depaseasca 1600 pixeli pe oricare dimensiune, insa se pot trimite si poze neprelucrate daca nu exista posibilitatea de a le redimensiona inainte. In cazul in care este necesar sa trimiteti mai multe e-mail-uri pentru o singura recenzie, specificati acest lucru pentru a putea fi siguri ca au fost primite toate mesajele care au fost trimise.
Pagina 1 din 1
Sectiune noua site - Recenzii
Postat 31 March 2008 - 03:10 PM
cartula, la 27 Mar 2008, 16:27, a spus:
In cadrul site-ului a fost infiintata sectiunea "Recenzii". Scopul acestei noi sectiuni este de a contine descrieri succinte ale machetelor, insotite de imaginile continutului cutiei (rame, decal-uri, instructiuni).
(Hy) Story: Vroiam sa testez produsele Vallejo pentru diorame sa vad ce se poate face cu ele. Produsele sunt cele de aici: http://www.machete.ro/vallejo-?c_pag=1
Story: Daca tot le testez m-am gandit sa le fac si poze ca sa le pun pe saitul meu, deoarece acum am la dispozitie galerie pentru produse, deci pot pune mai multe poze la un produs. Dar mi-am amintit si de rubrica asta si cred ca ar merge si aici.
Deschizand insa si citind mai bine textul am vazut ca scrie ceva de descriere de machete asa ca nu prea merge, ca astea sunt produse pentru diorame. Daca tu consideri ca merge ti le trimit, daca nu, vor apare doar la mine cand imi voi face timp sa le pun (acum e mai complicat, deci imi este mult mai usor sa ti le trimit tie si oricum aici vor apare prima data, conform traditiei de care ma tin). Eu oricum le fac. Daca ai vreo secunda impresia ca este ceva comercial si urmaresc profituri fabuloase din vanzare de apa de mare nu are rost sa mai discutam. Astept un fel de semn ca sa zic asa, cum ar veni, in forma de raspuns.
- ← EXPOZITIE INTERNATIONALA DE MACHETE LA ALBA IULIA
- Noutati administrative
- Reguli noi pentru sectiunea "Bursa" →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1